Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval mégis csak a külső az elsődleges az ismerkedésben?
Abban reménykedem folyton, hogy ahogy ismerkedem a lányokkal, talán az egyik végre meg tud kedvelni és a külsőm ellenére is belém szeret, járni akar majd velem, de valahogy nem ezt tapasztalom, sőt eddig csak olyan lányok akartak velem járni, akiknek bejöttem külsőre, de ők nekem nem jöttek be. Kezdem úgy érezni, hogy nem is létezik olyan lány, akivel kölcsönös lenne a vonzalom, tényleg ennyire csúnya lennék, hogy csak olyan lányok akarnak engem, akik nem kellenek a fiúknak?
Pedig szerintem nincsenek is nagy igényeim külsőre.
Igen!
Ha a külső egyáltalán nem indítja meg a fiút/lányt,úgy hogy nem ismeri akkor nem is akar vele megismerkedni.
Mi más lenne az első? Te se jönnél össze egy olyan lánnyal aki belsőleg tökéletes, csak épp külsőleg nem fog meg. Aki mást állít az álszent és hazug. Viszont az tény h egy jó külső még nem minden. Könnyebb felszedi vele bárkit, de ha már a tiéd, meg is kell tartani, oda pedig már kellenek a belső értékek.
"Külső megfog, belső megtart, jó szex hozzáláncol.
Jéééézzzzuuuuuusssommmm! B@saszki! Hány milliószóór teszitek még fel ezt a kérdést, he???
Persze hogy fontos mindenkinek az!
Azt látod meg először nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!