Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A való életben találkoztatok olyan emberrel, aki különböző incel szakszavakat használ?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint a blackpill, looksmax, redpill, chad stb2021. okt. 28. 13:12
21/22 anonim válasza:
19. Én is voltam már needy az életben, de nem voltam követelődző. Simán csak látszódhatott, érződhetett rajtam a randin, hogy én már régen eldöntöttem, hogy nekem ő bejön és reméltem, hogy én is tudok olyat mondani, olyan lenni, hogy én is bejöjjek neki. Aztán amikor jött az ilyen esetekben elkerülhetetlen visszautasítás, akkor csak simán szó nélkül elfogadtam a dolgot. Egyik résznél sem voltam követelődző. Csak már az első randi elején arról fantáziáltam, hogy de jó lenne ezzel a csajjal összebújni, elmenni programokra, vagy szexelni, de jó lenne, ha a barátnőm lenne. Miközben még nem is ismertem őt igazán. Na erre mondják a needy-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!