Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A való életben találkoztatok olyan emberrel, aki különböző incel szakszavakat használ?
10. De hát én a való életben találkoztam ezekkel az emberekkel. Félreértetted? Az egyik gyerekkori legjobb barátom. A testvére, a testvére haverjai. Őket a való életből ismerem és ezeket a szavakat a való életben szokták használni beszélgetés közben. "chad, giga chad, incel, beta, coomer, boomer, redpill, blackpill, stb."
Mind vidékről Pestre költözött reálszakos diplomával rendelkező, fiatal, jól kereső emberek.
Chad, giga chad, incel, beta, redpill, blackpill. Eleve milyen beszélgetés közben jönnek elő ezek a szavak? Mert én a neten kívül még 1x sem találkoztam ezekkel, sőt a környezetemben sem ismerik ezeket..
Én nem tudok olyan szituációt elképzelni, ahol értelmes társalgás közben ezek a szavak előjöhetnek.
Ő és a tesója pl néznek ilyen YouTube csatornákat, mint Prince of Zimbabwe, vagy MilleniaThinker. (Én is néztem néhány videót ezekből, de nem az összeset, mint ők.) Vagy sok reddites és 4chanes fórumot olvasnak. Te olyan vagy, hogyha netezel akkor főleg magyarul olvasol, magyarul nézel videókat? Mert ők (de igazából én is, csak én mást) olyanok vagyunk, hogy mi főleg angolul olvasunk, vagy angolul nézünk videókat és előfordul, hogy egy-egy magyar szó helyett angol szót használunk, mert az kifejezőbb a magyarnál.
"Én nem tudok olyan szituációt elképzelni, ahol értelmes társalgás közben ezek a szavak előjöhetnek."
De ezt ne úgy képzeld el, hogy ezek a szavak akkor percenként előjönnek, vagy más téma sincs, mint ezek a dolgok. De persze előfordulnak. Pl. valakire azt mondja viccből, hogy "Mekkora Giga Chad a srác.", ami kb azt jelenti, hogy "Milyen menő a srác.", miközben látszik, hogy nem az. (Irónia/szarkazmus.)
Ezek szinonimákként vannak sokszor használva.
Pl a chad/giga chad az sokszor a menő/jó pasi és hasonló szavak helyett van használva. A béta az pl. a lúzer srác, vagy a barátnője által becsicskított/eluralt életű srác. Az incel is pl. a lúzer, nőknél béna egyik szinonímája. Ezek a szavak egy beszélgetésben nem kerülhetnek elő, hogy lúzer, vagy jó pasi?
Egy kis kiegészítés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Pl itt is a needy szó. Ennek nincs is jó magyar, egyszavas szinonimája. Az olyan srácot jelenti, akin ismerkedéskor nagyon látszik, hogy kétségbeesett, szeretetre éhes. Általában a nőket taszítja ezzel a fajta akaszkodós, egyből szerelembe esős viselkedéssel.
11: Lifefuel!!!
Sajnos a való életből senkit nem ismerek, aki ilyen, így nem tudok erről beszélni senkivel se.
#18 hát akkor ez a szó nem ment át jelentésváltozáson az incel szlengben sem. Szépen körülírtad a követelőzőt.
Vannak szavak amiket már nem is használnak az eredeti értelmükben, pl a gay és a bitch. Nem használják már egyiket sem a vidámra és a szuka kutyára. (Egyébként utóbbi az olaszban is megtörtént, a kutya már csak a szótári, hímnemű alak, cane, a cagna már ugyanazzá vált mint a bitch.)
De ezek szerint a needy nem az. Arra használjátok ami. Követelőző.
Én azt tapasztalom hogy az ún. való életben senki le sem sz.rja a másik magánéleti problémáit.
Azaz jó oka van annak hogy nem találkoztok ezekkel a szavakkal:
Nyilvánvalóan a magánéletben, a munkahelyen, de még itt is persze letojjátok azt hogy másnak milyen magánéleti gondjai vannak. Azaz nincs arra lehetősége senkinek hogy ilyen szavakat használjon, csakis itt a neten, ahol belébotlotok ezekbe a kifejezésekbe.
Namost nincs is azzal semmi hogy nem foglalkoztok ezzel a problémával, viszont felesleges rácsodálkozni a jelenségre. A tömegek szőnyeg alá söpört problémái egyszerűen itt, az internet pöcegödrében törnek felszínre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!