Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A való életben találkoztatok olyan emberrel, aki különböző incel szakszavakat használ?
A stacy-t kihagytad
Az lehetsz te P:
A femcel szavak gyakoribbak:
Mindenférfi ilyenolyan, nincs egy normális, holvannak a normálisak bla bla
Az egyik gyerekkori (mai napig) legjobb barátom, az ő öccse, illetve még 1-2-en az öccse baráti társaságából.
Egyébként ezekkel a szavakkal bárki találkozik, aki kicsit is fiatal, elég időt tölt az interneten és értelmes, illetve beszél angolul (és a neten többet fogyaszt tartalmat angolul, mint magyarul). Ez a barátom is programozóként dolgozik és 18 évesen lett már felsőfokú nyelvvizsgája.
27/F
#9 Mondjuk aki értelmes, az nyilván tudja értelmezni a VALÓ ÉLETBEN kitételt. Persze, aki használ internetet, az találkozik velük, mivel már csak itt gyakorin is minden második kérdés egy incel agymenés, és minden harmadik az incel agymenéseken való szörnyülködés.
Én amúgy a való életben még soha nem hallottam, pedig 25 vagyok. Élőben nem merik felvállalni magukat, még nincsenek is olyan sokan. Itt az oldalon is egy-kettő hangoskodik csak egyfolytában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!