Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet, hogy a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a mostani 25-40 évesek ennyire le vannak maradva az életben?

Figyelt kérdés

A korábban (1960-1980) között született emberek jellemzően 25 éves koruk körül már házasok voltak, lakással rendelkeztek, és gyerekük is volt.

Most meg átlagosan egy évtizeddel el van ez tolódva, és sokaknál se gyerek se házastárs se lakás.

Hol a hiba?

#Elkésett generáció
2021. okt. 27. 06:13
 71/122 anonim ***** válasza:
44%
Annyit segítek, hogy a probléma neve k-val kezdődik és apitalizmusra végződik
2021. okt. 27. 13:30
 72/122 anonim ***** válasza:
9%
76-ban születtem. 31 évesen lett ház és 32 évesen szültem.
2021. okt. 27. 13:52
 73/122 anonim ***** válasza:
93%

A saját lakás ügyét már sokan leírták, a bérek és az árak közt szétnyílt az olló. Emellett azt se felejtsük el, hogy a rendszerváltás után rengeteg munkahely szűnt meg a vidéki kisebb településeken, szóval a népesség egyre inkább a nagyvárosokba és azok környékére koncentrálódik, hiszen ott talál magának megélhetést, ami értelemszerűen tovább nyomja felfelé az árakat.

A házasság, gyerek kérdése már kicsit más, ott egyrészt a mostani fiataloknak sokszor hiányzik a megfelelő családi minta, mert a szüleik már elváltak, a 60-as években azért ez nagyon ritka volt. Ott van még az is, hogy a fogyasztói társadalom elsősorban az egyéni boldogságot helyezi fókuszba, nem feltétlenül a családot és az elvárások egy leendő házassággal szemben is sokkal magasabbak, mint régen voltak. Meg mint mindenhol a világon a karrierépítés és a családalapítás időszaka gyakorlatilag egybeesik.

2021. okt. 27. 14:54
 74/122 anonim ***** válasza:
86%

+ a mai harmincasok (eleje)a 08-as valsag idejen erettsegiztek, ami itthon meg 13-ban is tartott.

Es most itt a 20-as valsag...

Tervezzen a fene. A mostani megyvenesek legalabb valamit osszekapartak, de a fiatalabbak.. jo vicc

2021. okt. 27. 15:03
 75/122 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk nekem van zsetonom, de isten ments hogy valami oregedo elhizo anyukara meg sz**os kolkokre koltsem.
2021. okt. 27. 15:09
 76/122 anonim ***** válasza:
29%
Az ilyenek miatt mint pl az utolsó, meg a karrierista nők miatt-mindenki elfelejtette mi a dolga, nem vállalnak felelösséget semmiért.
2021. okt. 27. 15:29
 77/122 anonim ***** válasza:
23%

Nekem is volt szerencsém ilyen 1 gyerekes, régen jó voltam, ma meg a kutyának sem kellek típusú nőnél.

Valami turkálós ruhában jött, előadta hogy mennyiért vette.

majd elkezdtünk beszélgetni.

Eladónő volt, férje megcsalta, hitelre vett mutatós kocsit is otthagyta neki, utolsó ft-jából jött a randira, mert hátha én jó parti leszek.

levetkőzött, itt ott zsíros fenék, csípő, integető izom, narancsbőr, szex annyi volt hagyat dőlt, csináljak vele amit akarok.

tetejében a gyerek is ott nyávogott.

Hát szex után mondtam neki hogy gondolkodtam én ezt nemc csinálnám veled hosszútávon, felálltam és eljöttem.

2021. okt. 27. 15:35
 78/122 anonim ***** válasza:
90%

"mindenki elfelejtette mi a dolga"

Inkább rájöttek az emberek, hogy nem kell olyan életet élni, amilyet nem akarnak.

2021. okt. 27. 15:40
 79/122 anonim ***** válasza:
22%

"Ott van még az is, hogy a fogyasztói társadalom elsősorban az egyéni boldogságot helyezi fókuszba, nem feltétlenül a családot"

Aki családot akar, annak nem egyéni boldogsága a család? Csak mert embereket kell szülnie a boldogságától, attól az még egyéni.

2021. okt. 27. 15:41
 80/122 anonim ***** válasza:
87%
Inkább az a probléma, hogy sokaknak annyi szabadidejük van, hogy ráérnek ilyeneken agyalni és interneten megkérdezni.
2021. okt. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!