Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet, hogy a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a mostani 25-40 évesek ennyire le vannak maradva az életben?

Figyelt kérdés

A korábban (1960-1980) között született emberek jellemzően 25 éves koruk körül már házasok voltak, lakással rendelkeztek, és gyerekük is volt.

Most meg átlagosan egy évtizeddel el van ez tolódva, és sokaknál se gyerek se házastárs se lakás.

Hol a hiba?

#Elkésett generáció
2021. okt. 27. 06:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 anonim ***** válasza:
4%

Mennyi vamzer van itt.

Mindenki remeg mert megy melózni, keresi a kis havi 200-t, főnök letolja akkor remeg, nehogy kirúgják, és még elém se mertek állni, hogy nézd én csoró vagyok, de ez a véleményem.

Csak mint az ovodások jelentik a képet, mert még soha nem láttak ennyit összerakva, irigyek mert két hét és megyek a maldívra, a mai lovémből.

Ezért tart sok ember ott ahol, ebben az országban.

Mert olyanok mint TI!

2021. okt. 27. 11:59
 62/122 anonim ***** válasza:
79%
62: jolvan, ha felebredtel a kepzelgesbol, akkor nyomas vissza a szalag melle!
2021. okt. 27. 12:02
 63/122 anonim ***** válasza:
83%

#62 Azert gondolom te sem mindennap kapod ezt a "napi" lovet...

Amugy kb azon a szinten vagy, mint lakatos brendon, igaz o legutobb mar csak a boribol adott interjut.

2021. okt. 27. 12:02
 64/122 anonim ***** válasza:
83%

Jajj, maradj már. Dehogy mész te a Maldívra, munkásszállón élve össze tudtál kuporgatni ennyit, nagyon ügyes vagy. Ettől még nagyon csóró proli stílus ezzel menőzni a neten. :D

2021. okt. 27. 12:03
 65/122 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert régen több generáció élt együtt. Anya, apa, gyerekek, nagyszülők. Ha a gyerek terhes lett, az anya segített, a nagymama segített. Meg volt oldva a lakhatás, vagy felépítették maguknak. Régebben az árak köszönő viszonyban voltak a fizetésekkel: ha ma 510 Ft a benzin, holnap meg 550, az én fizetésem ugyanúgy 200 ezer, nem? Ez csak egy példa volt. Könnyen fel tudtak venni hitelt, mert ki bírták fizetni. Ma 30 éves korodig tanulsz, mert rá vagy kényszerítve, 200-250 ezer Ft egy albérlet Pesten ,és te komolyan nem érted, miért? :D
2021. okt. 27. 12:03
 66/122 anonim ***** válasza:
96%

arról nem is beszélve, ha te ma szülőkkel laksz (csak anyagi lehetőségeid miatt, nem tudsz lakást kivenni) az egész társadalom lenéz...

kapcsolatod nem lesz, elköltözni nem tudsz, ördögi kör.

2021. okt. 27. 12:07
 67/122 anonim ***** válasza:
78%

"Az a mihamarabb, lehetőleg a 18. születésnap betöltését követő azonnali különköltözés, amit annyira szeretnek megideologizálni, azokra volt jellemző, ahol a család diszfunkcionális volt, vagy ahol egyszerűen nem volt hely több embernek."

Vagy ahol nem akartak együtt élni? Mert szerintem az a megideologizálás, hogy kézen fogva dalolt a család, hogy de jó együtt. Az nem diszfunkció, hogy valakik simán nem tudnak/akarnak együtt élni. Nekem ne mondja senki, hogy a régi 18 évesek nem álmodoztak külön életről.

2021. okt. 27. 12:21
 68/122 anonim ***** válasza:
66%
67es!De miért nézi le a társadalom? Aki jól áll anyagilag úgyis hasonló körökből választ magának és nem foglalkozik vele ki hol él a szegényebb rétegből. Aki meg szintén nem tud költözni, az megérti a másik problémáját. Tehát lehet párt taláni csak hasonló szinten legyetek.
2021. okt. 27. 12:25
 69/122 anonim ***** válasza:
31%

69

de szép is lenne XD

Ha te pasi vagy és tényleg azért laksz szülőkkel, mert:

1 nem akarsz idegenekkel lakni

2 nem tudsz egyedül albérletet fizetni

Hozzák a szentelt vizet, mert ez maga az ördögi dolog és férfiatlan blablabla

Nem értik meg. Az sem, aki még szintén otthon lakik hidd el, állandóan hallgatom a kifogásokat miért nem jó...

2021. okt. 27. 12:31
 70/122 anonim ***** válasza:
19%
70-es értem én. De ez nőknél is gyakori jelenség. Ismerek 35-40 éves óvónőket, irodai alkalmazottakat, akik egyedülállók és így nincs pénzük külön élni. De ezt nem szokták szóvá tenni, nőknél ez jobban el van nézve valamiért. (69 voltam)
2021. okt. 27. 12:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!