Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy a mostani 25-40 évesek ennyire le vannak maradva az életben?
A korábban (1960-1980) között született emberek jellemzően 25 éves koruk körül már házasok voltak, lakással rendelkeztek, és gyerekük is volt.
Most meg átlagosan egy évtizeddel el van ez tolódva, és sokaknál se gyerek se házastárs se lakás.
Hol a hiba?
#42 Koszonjuk az ertekes hozzaszolast, azon viszont erdemes elgondolkodnod, akkor is boldog lennel-e, ha holnap nem telne maldivra. A nagy arcrol nem is beszelve. Csak mert ez is megtortenhet meg az eletben.
En mindenesetre kellemes nyaralast kivanok neked.
Az én felmenőim is hasonlóan. Nekik legalább szoba-konyha volt, nekünk az is reménytelen. Szüleim eladták a szoba-konyha lakást, abból plusz egy PICI hitelből már tudtak venni egy kétszobásat, abból plusz egy PICI hitelből egy háromszobásat, stb. Most egy szoba-konyháshoz is kilátástalan hozzájutni, nem hogy még egy családi otthonhoz....
Azon túl, hogy trollkodás amit írtál: nagyjából én is ennyit keresek, nem élek rosszul, de saját ingatlanom soha nem lesz ennyiből.
31. ostoba vagy. ki beszel itt 5. keruletrol?! mondjuk aki a belvarosban dolgozik, azert annak nagyon nem mindegy, hogy elb.asz-e napi 2 orat az utazasra vagy bent van 15-20 perc alatt. nem csak ‘menozesbol’ meg sznobkodasbol szeretne valaki a belvarosban lakast.
de akkor ha elrugaszkodunk a belvarostol, vegyuk mondjuk a sajat lakhelyemet a pesti oladalon, 20-30 perc a belvaros, panel, a kornyek okes, de nem tul elegans, nem ujepitesu, nem olyan szep. egy ilyen panelt nem kapsz 30 millio alatt es akkor mar ugy okes allapotban van, de meg nem tul extra es boven lehet ra kolteni. es akkor meg ujepitesurol vagy a budai oldalrol vagy egy kicsit jobb teglahazrol pici erkellyel so sem volt.
azt nem ertem, ha nem vagy tisztaban az ingatlanarakkal, akkor mi a francnak okoskodsz? linkelj mar nekem legyszi egy lakast bp-rol 20 millioert, ami nem egy lepukkant szuteren es nem az agy mellett van a tuzhely. koszi.
muci...20-at fizet...ZSEBBE. Nincs is bejelentve.
Nem csak illegális, de gyökér dolog. Majd jön a nav és nyafoghatsz
48: pont erre gondoltam en is. tipikus magyar suttyo ‘vallalkozo’, nem jelent be, csak zsebbe megy a fizuka, nehogy adozni kelljen utana.
majd a nagy ‘joletben’ a munkas is meglepodik, ha mondjuk valami baja lesz es kiaszmlaznak neki tobbszazezer ft orvosi kezelesi koltseget, mert nem volt befizetve a tb-je.
50
Amint lehet külföldre menni, tömegek fognak. Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!