Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet, hogy a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a mostani 25-40 évesek ennyire le vannak maradva az életben?

Figyelt kérdés

A korábban (1960-1980) között született emberek jellemzően 25 éves koruk körül már házasok voltak, lakással rendelkeztek, és gyerekük is volt.

Most meg átlagosan egy évtizeddel el van ez tolódva, és sokaknál se gyerek se házastárs se lakás.

Hol a hiba?

#Elkésett generáció
2021. okt. 27. 06:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:
30%
Szokásos troll kérdés meg provokálás.
2021. okt. 27. 10:22
 32/122 anonim ***** válasza:
79%
Na akkor mondom a saját példánkat párommal. 22 évesek vagyunk, több mint egy éve már dolgozunk is. Garantált bérminimumot kapok, párom kicsivel többet. Havi kiadásunk rezsire szinte nincs, rokonoknál élünk, az alap dolgokba szállunk csak bele, okoskészülékekre törlesztő lassan lejár, nem egy nagy összeg amúgy az sem. Jogsi volt most nagyobb kiadás. Együtt élünk, egyikünket se támogatta senki, hogy el tudjunk valahogy indulni, mindent magunknak teremtünk elő szépen lassan. Gyerek ki van zárva amíg nincs saját lakás, nincs mire és nincs hova szüljem. Élni akarunk még amúgy is mindketten, mert jelenleg rabszolgaként érezzük magunkat, meg van kötve a kezünk a munka által. Én még szombatonként is bejárok, kikapcsolódni nem tudok, max 2 havonta egyszer. Kegyetlen árak vannak, alap dolgokat veszünk csak, mégis a fizetés harmada elmegy kajára meg egyéb alapszükséglet kielégítésére szánt dologra. Most úgy néz ki, hogy a kezdeti nehézségeket sikerül legyőznünk, anyagilag rendeződünk viszonylag, de jövő nyárig megvan előre a kiadásunk. Havi 100-150 ezret tudunk max félretenni azután is. Egy vidéki lepulkant kóceráj ami még ha minimális telekkel is van csak, úgy is több millió itt a környéken, és még ugyanannyit rá lehetne költeni, ha nem többet, hogy nézzen is ki valahogy. Építőipari ágazatban vagyok alkalmazott, tisztában vagyok az árakkal. Dühös vagyok, hogy bármennyit dolgozunk kib@szottul nem elég, még többet vállalunk, és mindig valami váratlan kiadás elviszi azt a kis pluszt. Nekem nem kell az okoskodás a spórolásról, életviteli tanácsadásról. Nem eg,ly lusta semmirekellő "mai fiatalok" vagyunk. Nő létemre szerintem néha piszkosabb a kezem, mint némelyik munkásembernek, akik osztják az észt. Hitel? Meg a nagy büdös francokat, nem leszek senkinek se egy életre adósa, rabszolgája, hogy ha esetleg valami történik egyikünkkel, akkor évek munkáját vigyék a fejünk felől, mert a pénz a minden ebben a k*rva világban.
2021. okt. 27. 10:24
 33/122 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 33

Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a világon sehol nincs ilyen, hogy te minimálbérből hitel nélkül veszel házat, ezt diktálja a piac.

2021. okt. 27. 10:26
 34/122 anonim ***** válasza:
21%

"1960-ban 8 általános nélkül is össze tudtál kaparni egy nagyobb házat."

K.rvára nem. A második világháború után hosszú évtizedekig súlyos lakhatási válság volt az országban, 1960 körül a lakosság jelentős része nyomoronc körülmények között élt, átlagos melós családként vagy egy szoba-konyhátok volt, vagy még annyi sem (a szobátok más családokkal közös konyhába nyílt). Ezt a helyzetet csak jóval később sikerült felszámolni, amikorra már széles körben elterjedtek a panelházak.

2021. okt. 27. 10:27
 35/122 anonim ***** válasza:
94%

"Havi 100-150 ezret tudunk max félretenni azután is. "

Az elég egyedi amúgy. Szerintem a többség nem sokat.

Korodbeli vagyok, de hitel nélkül nem fogod megúszni és annak örülj, ha örökölsz, vagy összegyűjtesz X év alatt egy hitel alapot.

2021. okt. 27. 10:30
 36/122 anonim ***** válasza:
2%

De xar nektek az élet.

Van több építőipari cégem

Ide járok nevetgélni a csóró nőkön meg embereken.

Most cserélte le a gumikat télire a Range Rover terepjáromon,600 ezret fizettem a vadiúj négy 20 colos gumiért.

Adtam egy 10 es borravalót.

2021. okt. 27. 10:30
 37/122 anonim ***** válasza:
83%
nincs kened semmid 37 max élénk fantáziád XD építőiparos morekám, gondolom senkit nem jelentesz be:D
2021. okt. 27. 10:33
 38/122 anonim ***** válasza:
79%

"Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a világon sehol nincs ilyen, hogy te minimálbérből hitel nélkül veszel házat, ezt diktálja a piac."

jajdehát nem érted, neki nem kell az okoskodás az életviteli tanácsokról

átlag bérből sem veszel lakást hitel nélkül. nemhogy a fiatalok, de a középkorú embereknek is kis hányada tudna csak normálisabb lakást venni hitel nélkül.

39/122 anonim ***** válasza:
96%

Budapesten kívül élek, és a faluban 10milla egy telek. Milyen V. kerületről beszélsz? :D

40/122 anonim ***** válasza:
26%
akik lepontoztátok a 35-ös választ, melós családból származtok? hogy éltetek (éltek a szüleitek, nagyszüleitek) a hatvanas években? az enyémek - gyári munkások - egy szoba-konyha udvari latrinás egérkörömnyi kis bányász kolóniában.
2021. okt. 27. 10:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!