Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan lány akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan lány akinek nincs műkörme?

Figyelt kérdés
Csak egy szimpla kérdés, mivel már pár éve nem látok ilyet. Legyen az a 13 évesek vagy akár a 20 évesek között.

2021. okt. 25. 19:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is géllakkom van, zselés erősítéssel. A hossza alig ér épp az ujjam végén túl. Nekem hatalmas könnyebbség, mert így hetekig ugyanolyan szép marad. Saját magamnak 3 naponta szöszölnöm kellett régen, hogy igenyes legyen. Ez a pronyó vastag, tippel hosszabbított műköröm amúgy már vagy 10 éve nem divat.
2021. okt. 26. 10:04
 32/37 anonim ***** válasza:
94%
Extrém gyenge körmöm miatt erősített géllakk van mindig raktam, nincs is hosszúra növesztve a munkám miatt.
2021. okt. 26. 13:00
 33/37 anonim ***** válasza:
18%

Nőként írom, szerintem mindenhogyan undorító a mű, főleg ha lenőtt, meg hegyes, meg mindenféle giccses bizbazzal tele van rakva.

Marad a rövid, pirosra festett és saját.

Imádják a férfiak.

2021. okt. 26. 13:41
 34/37 anonim ***** válasza:
75%

A géllakk nem feltétlenül jelenti azt, hogy hegyes és tele van rakva mindenféle biszbasszal. Én pl direkt kérni szoktam, hogy NE legyen rajta díszítés.

2021. okt. 26. 13:45
 35/37 anonim ***** válasza:
75%
34# most mindegy hogy gél vagy nem gél, festék és kész, de az nem MŰ! És itt ezen van a hangsúly. Nem épített, ragasztott lenövő műköröm, hanem az eredeti köröm van festve.
2021. okt. 26. 13:58
 36/37 anonim ***** válasza:
71%

A covid óta nekem sincs. Meg amúgy a körmösömet kivéve konkrétan nem ismerek nőt akinek műkörme lenne, nem hinném hogy annyira lehetetlen ilyet találni.

Amúgy mi a baj a műkörömmel? Lehet ronda is, meg természetes is. Férfi ismerőseim pl. kivétel nélkül meglepődtek mikor megtudták hogy építve van, ügyes körmöshöz kell járni aki nem ocsmány vastag hepehupás rémséget tákol a körmökre. :D

2021. okt. 26. 14:27
 37/37 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nincs és sosem volt. Hosszú körmöm van, de a sajátom (festeni szoktam).

25/n

2022. szept. 13. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!