Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan lány akinek nincs műkörme?
Nőként írom, szerintem mindenhogyan undorító a mű, főleg ha lenőtt, meg hegyes, meg mindenféle giccses bizbazzal tele van rakva.
Marad a rövid, pirosra festett és saját.
Imádják a férfiak.
A géllakk nem feltétlenül jelenti azt, hogy hegyes és tele van rakva mindenféle biszbasszal. Én pl direkt kérni szoktam, hogy NE legyen rajta díszítés.
A covid óta nekem sincs. Meg amúgy a körmösömet kivéve konkrétan nem ismerek nőt akinek műkörme lenne, nem hinném hogy annyira lehetetlen ilyet találni.
Amúgy mi a baj a műkörömmel? Lehet ronda is, meg természetes is. Férfi ismerőseim pl. kivétel nélkül meglepődtek mikor megtudták hogy építve van, ügyes körmöshöz kell járni aki nem ocsmány vastag hepehupás rémséget tákol a körmökre. :D
Nekem nincs és sosem volt. Hosszú körmöm van, de a sajátom (festeni szoktam).
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!