Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan lány akinek nincs műkörme?
nekem nincs es sosem volt, baratnoim kozul is csak egynek van. nekem alapbol szep, eros termeszetes kormeim vannak, neha megnovesztem oket, neha rovidre vagom es kb mindig ki vannak lakkozva.
de pl. egy ilyen gellakra nem hiszem, hogy barki azt mondhatna, hogy izlestelen vagy ocsmany vagy kozonseges. nem csak a 10 centi hosszu csicsas hegyes tarka karmok leteznek mar, az tenyleg borzaszto, de az mar tenyleg csak a prolik koreben divat. (2. kep pl)
Nekem is gellakkom van,
majdnem pont olyan, mint sz első link, csak az enyém em ennyire rózsaszín inkább nude. És tudjátok, miért van? Nagyon sokat kertészkedés és miután gyenge, gyakran letört körmeit vannak, ez így sokkal praktikusabb. Mindig szép, ápolt és sokkal könnyebb tisztán, rendben tartani, mint a sima lakkozott. És s gellakk nem vastag, pontosabban lehet vékonyra, termeszetesre csinálni.
22 vagyok
Nem volt és nem is lesz mű körmöm.
Nincs, nem is volt és nem is lesz. Zenélek, ezért folyamatosan rövidre vágom.
Ráadásul nekem nincs se időm, se kedvem, se türelmem az ilyenekhez, még a lakkozáshoz sem.
Viszont nem jelent semmit az se, akinek van. Sokan azért csináltatnak, mert nagyon gyenge a körmük és folyamatosan betörik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!