Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan lány akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan lány akinek nincs műkörme?

Figyelt kérdés
Csak egy szimpla kérdés, mivel már pár éve nem látok ilyet. Legyen az a 13 évesek vagy akár a 20 évesek között.

2021. okt. 25. 19:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%

nekem nincs es sosem volt, baratnoim kozul is csak egynek van. nekem alapbol szep, eros termeszetes kormeim vannak, neha megnovesztem oket, neha rovidre vagom es kb mindig ki vannak lakkozva.

de pl. egy ilyen gellakra nem hiszem, hogy barki azt mondhatna, hogy izlestelen vagy ocsmany vagy kozonseges. nem csak a 10 centi hosszu csicsas hegyes tarka karmok leteznek mar, az tenyleg borzaszto, de az mar tenyleg csak a prolik koreben divat. (2. kep pl)

[link]

[link]

2021. okt. 25. 20:56
 22/37 anonim ***** válasza:
48%
30 éve festem a körmeimet, sosem volt műkörmöm és szerintem nem is lesz. Minek az, ha van sajátom is?
2021. okt. 25. 20:57
 23/37 anonim ***** válasza:
76%
Mi számit annak? Én pl imádom a franciát! Sose szoktak önvédelmi fegyvernek is jó, karvaj karmaim lenni....de szerintem egy szép igenyes műkorom, sokat dob a megjelenésen
2021. okt. 25. 21:00
 24/37 anonim ***** válasza:
87%
Nincs, de lakkot se teszek rá, se semmit. Szerves laborban az oldószerek között elég hamar ocsmányul nézne ki. Ettől függetlenül szerintem sok esetben kifejezetten szépre meg tudják csinálni, és nem hiszem, hogy bárki is kevesebb lenne, amiért van neki.
2021. okt. 25. 21:03
 25/37 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is gellakkom van,

majdnem pont olyan, mint sz első link, csak az enyém em ennyire rózsaszín inkább nude. És tudjátok, miért van? Nagyon sokat kertészkedés és miután gyenge, gyakran letört körmeit vannak, ez így sokkal praktikusabb. Mindig szép, ápolt és sokkal könnyebb tisztán, rendben tartani, mint a sima lakkozott. És s gellakk nem vastag, pontosabban lehet vékonyra, termeszetesre csinálni.

2021. okt. 25. 21:20
 26/37 anonim ***** válasza:
41%
Én 🙋🏼‍♀️
2021. okt. 25. 21:34
 27/37 anonim ***** válasza:
19%

22 vagyok

Nem volt és nem is lesz mű körmöm.

2021. okt. 25. 21:44
 28/37 anonim ***** válasza:
97%
Nincsen, viszont nevezett már férfi igénytelennek, mert természetes körmeim vannak. Pedig szép körmeim vannak. :/
2021. okt. 25. 22:40
 29/37 anonim ***** válasza:
74%
Télen én sem látok ilyet mert mindenkin kesztyű van 😂 most ősszel, tavasszal, meg nyáron meg rengeteget.
2021. okt. 25. 23:33
 30/37 anonim ***** válasza:
35%

Nincs, nem is volt és nem is lesz. Zenélek, ezért folyamatosan rövidre vágom.

Ráadásul nekem nincs se időm, se kedvem, se türelmem az ilyenekhez, még a lakkozáshoz sem.

Viszont nem jelent semmit az se, akinek van. Sokan azért csináltatnak, mert nagyon gyenge a körmük és folyamatosan betörik.

2021. okt. 26. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!