Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan lány akinek nincs műkörme?
Figyelt kérdés
Csak egy szimpla kérdés, mivel már pár éve nem látok ilyet. Legyen az a 13 évesek vagy akár a 20 évesek között.2021. okt. 25. 19:37
11/37 anonim válasza:
Nekem nincs, de volt már géllakkom. Mindig a natúr színek tetszettek, azokat hordtam, az oka pedig a lustaságom, ugyanis nincs kedvem reszelgetni meg csinosítgatni a körmöm. Emiatt két opció van: fullra levágott vagy géllakk. Mivel (mint említettem) lusta vagyok ilyenekkel foglalkozni, arra is lusta vagyok mostanában, hogy elmenjek megcsináltatni, ez az oka annak, hogy most is natúr a körmöm. De tuti lesz még.
12/37 anonim válasza:
A műköröm főleg az alacsonyabb társadalmi rétegekben divat. A magasabb végzettségű, műveltebb nők köreiben nem olyan népszerű. Szóval azért látsz rengeteg műkörmös nőt magad körül, mert olyan körökben mozogsz, ennyi.
13/37 anonim válasza:
Nekem sincs, nem volt és nem is lesz.
És 30/N
14/37 anonim válasza:
Létezik.
Ettől függetlenül nekem van, és nem érzem magam miatta sem kevesebbnek, sem műveletlenebbnek. Egyszerűen gyenge, hamar töredező körmöket dobott a gép, hiába figyelek oda az étrendre, szedek rá külön rá vitamint és veszem meg a körömerősítő lakkot. Nálam egyedül a műköröm vált be, hát ez van. Egyébként abból is léteznek igényes fajták.
15/37 anonim válasza:
Sose volt, sose lesz. Nem tetszik, kényelmetlen lenne. Állandóan féltenem kellene, plusz így is kellemetlenkedve fogadom a bókokat, nem szeretem, ha megdicsérgetnek minden apró dolog miatt.
32 N
16/37 anonim válasza:
Nekem géllakkom van. Nélküle nagyon gyenge a körmöm, folyamatosan betöredezett, letört, így sokkal szebb a kezem. Vagy natúr színek, vagy valami sötét bordó, vagy fekete. Színeset, vagy kifejezetten hosszút sose csináltatok. Nekem így tetszik. 22/N
17/37 anonim válasza:
Inkább legyen műkörmöm, mint csúnya töredezett. Szóval nekem van, és nem gondolom amiatt műveletlennek magam, mert nekem ez tetszik és jó ránézni a kezemre így. Ha valaki nem szereti, azzal sincs bajom, nem másnak csináltatom, hanem magamnak.
19/37 anonim válasza:
Magasfényű polírozott lakk. Tidod mint a kocsikon a felulfény:D
20/37 anonim válasza:
Nekem nincs, bár jóval 20 felett vagyok, fiatalabb koromban is zavart a hosszabb köröm. Csak simán lelakkozom. Bár géllak jobb lenne, nem kellene ,2 naponta festegetni. Az ápolt kéz pedig fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!