Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne végre államilag kialakítani egy ingyenes nemzeti társkeresőt, ahol kötelező lenne a lányoknak elmenni a megbeszélt randira?
51
Sok a kiéhezett férfi, aki minden nő neműre ráír..ezek után persze, hogy egy nőnek elmegy a kedve attól hogy ráírjon valakire...mivel napi 10-20-30 üzit kap. Ezt mondom férfiként, mert a barátnőm állandóan panaszkodott erre, mikor ismerkedtünk.
Ha nem megy az online ismerkedés, próbáld élőben..ott annyival könnyebb dolgod van, hogy nem elsősorban a külső dominál, hanem a kisugárzás, kommunikációs képesség esetleg humorérzék.
"azt is kötelezővé lehetne nekik tenni hogy ha látják hogy rájuk ír egy férfi és normális a nyitó levél nem fényképen elküldött p.nisz akkor is írjanak vissza a nők"
Incelként azt gondolom hogy semmit sem lehet kötelezővé tenni!
Azaz a kérdezővel és a 49#-el ellentétben nem támogatnám hogy kényszerítve legyen bárki is bármire. Mindössze azt támogatnám ha anyagi szankciók mellett erősen motiváljuk a nőket a randikra járásban, de kényszert nem lehet alkalmazni. Így ilyen kényszer formában el kell vetni az ötletet
Ezért vetettem fel az anyagi motivációt, mint opció
54
Szerintem nem olvastam, de mit értesz anyagi motiváció alatt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!