Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kéne végre államilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kéne végre államilag kialakítani egy ingyenes nemzeti társkeresőt, ahol kötelező lenne a lányoknak elmenni a megbeszélt randira?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 10:32
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
5%
Akkor csak mi nekünk férfiaknak van hiányunk társkeresőn üzenetekből. Jó csúnyák lehetünk.
2021. okt. 26. 17:01
 52/56 anonim ***** válasza:
83%

51

Sok a kiéhezett férfi, aki minden nő neműre ráír..ezek után persze, hogy egy nőnek elmegy a kedve attól hogy ráírjon valakire...mivel napi 10-20-30 üzit kap. Ezt mondom férfiként, mert a barátnőm állandóan panaszkodott erre, mikor ismerkedtünk.

Ha nem megy az online ismerkedés, próbáld élőben..ott annyival könnyebb dolgod van, hogy nem elsősorban a külső dominál, hanem a kisugárzás, kommunikációs képesség esetleg humorérzék.

2021. okt. 26. 17:07
 53/56 anonim ***** válasza:
79%
Anno én is társkeresőn ismertem meg a férjem. Az első napon serényen válaszoltam mindenkinek, csak hát ennek az lett az eredménye hogy órákat ültem a laptop előtt, és nem értem a levelek végére mert jöttek közben új üzenetek. Olyan is volt, aki leállt akadéskoskodni, hogy mégis miért nem akarok vele beszélgetni. Sőt, arra is volt példa hogy írt valaki reggel de mivel melóban voltam meg dolgom is volt csak estefelé tudtam géphez ülni, estig írt még vagy 4x, hogy hülye felszínes qrva vagyok, mert válaszolni sem tudok. Közben inni se volt időm egész nap meg enni, nem hogy levelezni. Aztán már nem is tudtam írni mindenkinek, mert korlátozva volt egy nap hány levelet írhatok, csak az első 1 napban volt korlátlan lehetőségem. Nem gondolom, hogy azért kéne bárkinek is prémium tagságra váltani esetleg, meg a gép előtt ülnie több óra hosszát, hogy elutasító válaszokat írjon, amire egyébként a többség úgyis szidásal reagál. Munkahelyek többségétől sem kap választ az ember, ha jelentkezik, így nem értem miért lenne kötelező bármi is.
2021. okt. 26. 22:48
 54/56 anonim ***** válasza:
45%

"azt is kötelezővé lehetne nekik tenni hogy ha látják hogy rájuk ír egy férfi és normális a nyitó levél nem fényképen elküldött p.nisz akkor is írjanak vissza a nők"

Incelként azt gondolom hogy semmit sem lehet kötelezővé tenni!

Azaz a kérdezővel és a 49#-el ellentétben nem támogatnám hogy kényszerítve legyen bárki is bármire. Mindössze azt támogatnám ha anyagi szankciók mellett erősen motiváljuk a nőket a randikra járásban, de kényszert nem lehet alkalmazni. Így ilyen kényszer formában el kell vetni az ötletet

Ezért vetettem fel az anyagi motivációt, mint opció

2021. okt. 26. 23:15
 55/56 anonim ***** válasza:

54

Szerintem nem olvastam, de mit értesz anyagi motiváció alatt?

2021. okt. 26. 23:17
 56/56 anonim ***** válasza:

55#

A 11# kommentben írtam le

2021. okt. 26. 23:30
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!