Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kéne végre államilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kéne végre államilag kialakítani egy ingyenes nemzeti társkeresőt, ahol kötelező lenne a lányoknak elmenni a megbeszélt randira?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 10:32
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
98%

Ha számodra óriási előrelépés lenne, hogy valaki kényszerből, unottan ül melletted, hozzád se szólva, gyakorlatilag teljesen ignorálva, majd a randi végén szó nélkül felállna és soha többé nem látnád (mert a lányok nagy többsége pontosan így viselkedne ilyen helyzetben), akkor nem a társkereséssel van a probléma, hanem veled. Csak magadat aláznád meg, hogy ennyire kétségbeesett vagy.

2021. okt. 24. 12:17
 22/56 anonim ***** válasza:
16%
Akinek soha az életében nem volt még randija, annak azért előrelépés volna ha legalább egyszer kipróbálhatná milyen az
2021. okt. 24. 12:30
 23/56 anonim ***** válasza:
98%
#22 Segítek: NEM olyan, hogy a másik unott arccal a telefonját nyomkodja a kávé mellett, majd lelép. Ha nem önkéntes a randi, akkor sosem tudod meg, milyen egy igazi randi.
2021. okt. 24. 12:32
 24/56 anonim ***** válasza:
97%

Csakhogy egy normális randi nem ilyen. Egy normális randin mindkét fél szeretne ott lenni, szeretné megismerni a másikat, és jó esetben jól szórakoznak és terveznek folytatást. Egy ilyen kényszerrandi köszönőviszonyban sincs a valódi randizással, sokkal inkább arra emlékeztet, amikor két idegen egymás mellett ül a bankban vagy a rendelőben, míg várják a sorukat.

2021. okt. 24. 12:32
 25/56 anonim ***** válasza:
4%

Jó értem én, csak a kérdező nyilván a kényszerrandi megfogalmazásánál is másra gondolt

Nem arra gondolt hogy kötelező akárkivel randizni, hanem azt írta kötelező lenne a lányoknak elmenni a (már) megbeszélt randira?

Tehát arra gondolhatott hogy ha már van érdeklődés és randimegbeszélés, akkor azt ne mondja le. Vagy valami ilyesmi

A lényeg hogy nem egy kifejezett kényszerrandira gondolt, amikor a vágyát a randira megfogalmazta.

2021. okt. 24. 12:41
 26/56 anonim ***** válasza:
98%

Már látom is magam előtt , hogy az kormànyablak oldalon megjelenik egy új menüpont:

Időpont foglalás randihoz

Az ipse ràkattint.

Majd a nőknek megy az èrtesítő, hogy 16. àn 16:00-kor meg kell jelennie a XVII. kerületi Frei kàvèzóba.

😆😆

Betegek vagytok 😆😆

2021. okt. 24. 12:48
 27/56 anonim ***** válasza:

"Betegek vagytok 😆😆"

Héé, mi ez a többesszám

A kérdezőn kívül ezt a konkrét elképzelést még senki nem vállalta fel, én sem

A kérdezőnek mondd kifejezetten!

2021. okt. 24. 12:56
 28/56 anonim ***** válasza:
95%

A kényszerrandi semmilyen esetben sem elfogadható. Hiába van előre megbeszélve a randi, lehet mégis meggondolja magát és lemondaná. Vagy közbejött valami fontosabb. Vagy képbe jött valaki. Számtalan oka lehet, de az biztos,hogy kényszerből találkozni valakivel sose jó.

2021. okt. 24. 12:59
 29/56 anonim ***** válasza:
7%

És a 11#-ben leírt elképzelést minek tekintitek?

Csak arról mondjatok már valamit!

2021. okt. 24. 13:04
 30/56 anonim ***** válasza:
95%

Ugyanúgy ostobaságnak. Egy internetes társkeresőnek se vagyok a híve, de ha valaki Tindert vagy mást szeretne használni, hadd tegye, joga van hozzá. Mégis milyen alapon tiltanád be?

A "rendszeres randi"-nak már önmagában van egy elég erős kényszer hangulata. Ha évente csak egy randira megy el, mert évente egy olyan férfit talál, akivel szívesen elmenne, mégis miért menjen el másokkal is, amikor mellettük kényszer lenne?

Értem én, hogy a nőknek miért lenne ingyenes, míg a férfiaknak nem, de így is nevetséges. Nőként nem használnám pont azért, mert erős nőtöbblet lenne (bár ez se biztos), holott én férfit keresek.

2021. okt. 24. 13:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!