Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne végre államilag kialakítani egy ingyenes nemzeti társkeresőt, ahol kötelező lenne a lányoknak elmenni a megbeszélt randira?
"Pont a most tinderező emberek egy részét hoznánk le egy ténylegesen társkereső alkalmazásba, ahol tartós párkapcsolat céljából ismerkednének."
A Tinderen is lehet tartósat találni sőt, a lányok többsége manapság azt keresi, csak nem minden áron. De akkor ott van a Faces társkereső, ott pedig meg is adhatod, hogy mit akarsz. Szóval az ötleted semmi újat nem hozna, sőt, nem is látok semmi egyedit az elképzelésedben.
"A különbség a mostani komoly társkereső oldalakhoz képest annyi lenne, hogy mindkét nem extrán motivált lenne arra hogy minnél több emberrel személyesen ismerkedjenek, mert komoly anyagi háttere lenne ennek. A nők az ingyenes tagságuk fejében randiznának sokkal több emberrel, mint amennyivel máshol randiznának."
A nőnek (sőt, férfiaknak is), most is ingyenes a Face és a Tinder ingyen is egész jól használható... Ha pedig a nők több tíz- vagy százezret kapnának már pusztán a randin való megjelenésért, már azt is megcsinálták Puncs és társai...
"A nőnek (sőt, férfiaknak is), most is ingyenes a Face és a Tinder ingyen is egész jól használható..."
Na igen, ez a gyakorin is teljesen jól észrevehető tény
Azért van itt is annyi frusztrált és magányos férfi és nő, mert ezek a sz.rok annyira jól működnek persze
"A Tinderen is lehet tartósat találni sőt, a lányok többsége manapság azt keresi"
Nem mondom hogy nem lehet, de nem erről szól az oldal, így nem megfelelő erre a célra. Az meg hogy sokan mégis erre használják, legtöbben eredménytelenül, az jól mutatja hogy miért kéne betiltani.
Tévútra csalja azokat akik komolyat keres ott
#42-nek, a #41 vagyok:
Attól, hogy valakiknek ezeken a platformokon SINCS sikere, nem az app hibája. Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a h.lye.
Szerinted miről szól a Tinder? Bármire lehet használni. Láttál már szextárs keresőt? Amilyen képek ott az alapok, azokat a Tinderről kimoderálják. Mellesleg Tinderen nem kérdeznek rá farok/mellméretre regisztrációkor...
Az pedig a f@szság non plus ultrája, hogy szerinted valamit be kellene tiltani, mert neked nem megy, de másnak igen. Ilyen alapon tiltsák be a vezetést, az egyetemeket, sportokat stb., mert még valakinek nem mennének ezek. Sőt, mindenki lakjon 50nm-es kockalakásokban, ugyanannyi legyen a bérük és egyenruhát hordjanak, kivéve a nők, mert ők csak burkában mehetnének ki...
Mondjuk azért kéne betiltani ezeket mert ezek az oldalak a felelősek a modern elmagányosodás problémájáért.
Egy olyan oldalt ahol max. a férfiak 20% rúghat labdába legfeljebb (míg a nők nagyrésze eredményes ott, s nyilván az a kevés srác döngeti az összes csajt, hatalmas PÁRkeresési lehetőségeket biztosítva) élből betiltanám ha lehetne.
Ha csak a tindert és társait nézzük, akkor a társkeresés témaköre egy borzalmas katasztrófa, ezért még szerencse a társadalmunknak hogy élőben is lehet még ismerkedni. S mint mondottam: azért csinálnám hogy javítsak a társat kereső emberek lehetőségien, a nőkén is.
De az itteni femináci söpredéket ez természetesen nem hatja meg.
A saját magányodért egyedül te vagy felelős. Az emberek többsége még mindig a való életben való ismerkedést preferálja, amire neked is lehetőség van, csak akkor ugye nem tudnál mit hibáztatni.
Ostobaságnak tartom a Tindert, de aki szeretné, az hadd használja, nehogy már te akard korlátozni, csak mert sikertelen vagy.
Nem érdekel a személyeskedésed 45#
Ugyanis én már eljutottam valahogy arra a szintre hogy már nem tud érdekelni, semmi sem tud igazán érdekelni, a nők sem
Én vagyok a felelős, senki nem állította hogy az én magányomért más a felelős. Azt állítom hogy a tinder rakás fos, be kéne tiltani, az én magányomtól teljesen függetlenül.
Az ismerkedésben a járványhelyzet óta nött az online szektor szerepe, ezért a tinder szerepe egyre fontosabb társadalmi kérdés.
És még én is ennek a kicseszett társadalomnak a kicseszett tagja vagyok még, akárcsak te.
Szóval miért ne mondhatnák véleményt róla?
A válaszomban semmilyen személyeskedés nem volt, egyszerűen egy tényt írtam le, ahogyan arra se utaltam, hogy ne írhatnád le a véleményedet.
Van olyan ismerősöm, aki a Tinder-nek hála ismerte meg a párját, akivel lassan négy éve együtt vannak, szóval például az ő szempontjából biztosan nem "fos". Ez a te szubjektív véleményed. A Tinder-nél sokkal károsabb dolgok (például dohányzás) sincsenek betiltva, akkor miért ez lenne?
49
És ha napi 20-30 különböző férfi ír rájuk? Akkor is mindnek válaszolni kéne? Mert egy normális nyitó levélből még nem jön le hogy komoly vagy..ez az internet, simán meglehet íratni mással is, vagy kimásolni valahonnan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!