Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balhéfüggő emberekkel mit lehet kezdeni?
Észrevettem jónéhány év után hogy apám veszekedés függő, állandóan veszekedést generál és mintha az egész család tojáshéjon járkálna mellette.
Volt egy hasonló exem is akinek soha semmi nem volt jó és bizonyos időközönként balhét rendezett.
Az utóbbi évben észrevettem magamon is hogy mintha gyűlnek bennem a feszkó folyamatosan és én is mint apám időközönként ráborítom másra mintha muszáj lenne.
Hogy lehet erről leszokni?
Pontosan ugyanez volt nàlunk is.
Vörös fejjel csak mondta , mondta és mondta.
Sokszor érveltem èsz èrvekkel, vagy próbáltam kedvesen is hozzààlni , semmit nem segített.
Mikor "rohamot" kapott, a otthagytam , lecsillapodott, visszamentem , úgy beszéltünk mintha mi sem történt volna.
Sajnos csak az ha nem szállsz bele a vitába.
Nálunk is apám volt ilyen, nagyon durván csinálta.
Nálunk akkor javult egy cseppet a dolog, mikor a fejéhez vágtam hogy persze üldözz el engem is, és öregségedre egyedül fogsz meghalni, és hogy a viselkedéseddel azt éred el, hogy még az unokáidat se fogod látni. Mondtam hogy a temetését is fizesse ki előre mert én nem fogom, de ápolni sem ha lebetegszik.
Ez azért hatott rá.
Szerintem a kérdező arra kíváncsi, mit tehet, ha magán észleli ezeket...
Szerintem önismeret fejlesztésével. Tudd, hogy mikor mi bánt, mi esik rosszul, és azt ne raktározd, hanem oszd meg a másikkal, nem durván, asszertíven.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!