Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válogatós vagyok vagy realista?
Voltatok már olyan helyzetben,hogy nem a szóba jöhető lánnyal van a probléma,hanem azzal ,hogy egyszerűen nem klappoltok.Tehát személy szerint én vagyok az egyik élőpéldája annak,hogy egyáltalán nemcsak a p*na,dugás érdekli a férfiakat.
Bővebben kifejtve érzem,hogy nem működne a kapcsolat,mert a személyiségünk annyira eltérő vagy éppenséggel annyira bizonytalan a másik fél,hogy nem lenne egészséges az egész dinamikája.Ott van a potenciál,hogy némi erőfeszítéssel simán le tudnék feküdni az illetővel.
Minden nem egydimenziós ember érzett már így szerintem. Nekem például ezért barátaim a barátaim és nem több. Nem, baromira nem elég egy kapcsolathoz, hogy a másik jól nézzen ki és emberileg okés legyen. Mégis csak kizárólagos kapcsolatra keresel valakit, ráadásul hosszú távra, természetes, hogy nem csak ennyiből áll a szelektálás egy ilyen "szerepre".
N
Nem a kérdésre válaszolok, de szeretném megkérdezni a következőt:
Írtad, hogy nem klappol a személyiségetek, de simán le tudnál vele feküdni.
Felmerült bennem az a kérdés, hogy ilyenkor a férfiakban nem merül fel az, hogy azért nem fekszik le egy ilyen nővel, hogy ne kötődjön hozzá a szex által?
Tehát inkább nem szexel vele, mert mi van ha jó lenne a szex, de a nő személyisége pedig nem passzol!
Hogy van ez a férfiaknál?
Ki lehetne használni az adandó alkalmat, mert a szex után sem éreznél semmiféle kötődést vagy inkább nem, nehogy kötődj?
Tehát inkább nem szexel vele, mert mi van ha jó lenne a szex, de a nő személyisége pedig nem passzol!
Hogy van ez a férfiaknál?"
Mi férfiak ilyenen nem gondolkodunk csak a kielégülés a fontos és utána minél hamarabb le lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!