Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Válogatós vagyok vagy realista?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válogatós vagyok vagy realista?

Figyelt kérdés

Voltatok már olyan helyzetben,hogy nem a szóba jöhető lánnyal van a probléma,hanem azzal ,hogy egyszerűen nem klappoltok.Tehát személy szerint én vagyok az egyik élőpéldája annak,hogy egyáltalán nemcsak a p*na,dugás érdekli a férfiakat.

Bővebben kifejtve érzem,hogy nem működne a kapcsolat,mert a személyiségünk annyira eltérő vagy éppenséggel annyira bizonytalan a másik fél,hogy nem lenne egészséges az egész dinamikája.Ott van a potenciál,hogy némi erőfeszítéssel simán le tudnék feküdni az illetővel.

2021. okt. 20. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden nem egydimenziós ember érzett már így szerintem. Nekem például ezért barátaim a barátaim és nem több. Nem, baromira nem elég egy kapcsolathoz, hogy a másik jól nézzen ki és emberileg okés legyen. Mégis csak kizárólagos kapcsolatra keresel valakit, ráadásul hosszú távra, természetes, hogy nem csak ennyiből áll a szelektálás egy ilyen "szerepre".

N

2021. okt. 20. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem a kérdésre válaszolok, de szeretném megkérdezni a következőt:

Írtad, hogy nem klappol a személyiségetek, de simán le tudnál vele feküdni.

Felmerült bennem az a kérdés, hogy ilyenkor a férfiakban nem merül fel az, hogy azért nem fekszik le egy ilyen nővel, hogy ne kötődjön hozzá a szex által?

Tehát inkább nem szexel vele, mert mi van ha jó lenne a szex, de a nő személyisége pedig nem passzol!

Hogy van ez a férfiaknál?

Ki lehetne használni az adandó alkalmat, mert a szex után sem éreznél semmiféle kötődést vagy inkább nem, nehogy kötődj?

2021. okt. 20. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a te hozzáállásod a normális, párkapcsolatban nem (csak) a szex a lényeg.
2021. okt. 20. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
19%

Tehát inkább nem szexel vele, mert mi van ha jó lenne a szex, de a nő személyisége pedig nem passzol!

Hogy van ez a férfiaknál?"

Mi férfiak ilyenen nem gondolkodunk csak a kielégülés a fontos és utána minél hamarabb le lépni.

2021. okt. 20. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi extra, az emberek mások, ennyi.
2021. okt. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!