Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki ennyire realista legyen? Nem tud ígérni!

Figyelt kérdés

Párommal (30 felettiek vagyunk)lassan 4 éve élünk együtt az én házamban.

Kevés szó esett a 4 év alatt a jövőnkről és most rákérdeztem, hogy mi a terve, azt mondta hogy még építkezik aztán ha a sajátjába biztonságba fogja magát érezni(mert most az egoja miatt nálam nem teljes), biztos meglesz az az érzés is, hogy megkérje a kezem…házasság…és a többi…

Létezik ilyen? Azt mondta annyira realista hogy nem tud olyat ígérni ami még nincs!

Én tudom hogy hozzámennék, vele szeretnék élni, stb.(Az első ilyen ffi az életemben számomra) Emiatt nem érzem én sem magam biztonságban.

Férfiak válaszai érdekelnének elsősorban! Köszönöm!

2021. okt. 5. 14:00
1 2
 1/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
94%

Én csak azt látom, hogy szépen gyűjt, míg nálad elél :D

Mondjuk, arról nem esett szó, mennyire dob a közös kasszába.

Akármilyen "realista" aki ilyeneket mond, egy gyökér. Már bocs...de egy komoly párkapcsolat ez eeeeelviekben, és egozás meg blablabla megy.

Te meg becumizod.

2021. okt. 5. 14:04
 2/16 anonim ***** válasza:
26%

Olyan szinte igaza van, hogy nem ígér irreális baromságokat, amiket a legtöbb ember megtesz, úgy, hogy már akkor tudja-érzi, hogy úgysem lesz betartva.

Ilyen téren fő poén a legtöbb esküvő, na ott aztán ámokfutása van az irreális ígéreteknek, fogadkozásoknak. A pap/vezető hivatalnok hogy nem röhögi el magát közben...? Lehet ezért kérnek ilyen sok pénzt...?

Az egós dumája viszont szánalmas, ez nem szimpatikus viselkedés!

2021. okt. 5. 14:11
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Hülye duma, amit nyomat :(
2021. okt. 5. 14:18
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

A pasid kihúzza az időt nálad, míg épül a háza és nem tud hol lakni.

Mellesleg neki kínos a te házadban élni, viszont te meg költözz az övébe?

2021. okt. 5. 14:21
 5/16 A kérdező kommentje:
De nem is igyekszik építkezni, van rá lehetősége, pénze,de nem kezd bele. Sok projektje van, azokat szeretné előbb lezárni.(hobbi dolgok csak és kizárólag)
2021. okt. 5. 14:33
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Van ingyen lakás, ingyen punci, közben épül a saját háza. Nagyon jól csinálja. Ha kész lesz a ház, úgy fog kivágni, hogy pislogni se lesz időd. 4 év együttélés után 30-on felül ez, hogy jajj nem tudom mit akarok, csak kamu.
2021. okt. 5. 14:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem épül még, nagyon ráérős azzal kapcsolatban.Kényelmes ez nekem úgy tűnik viszont mégse szeret itt lakni azt mondja.Ha annyira zavarná, amennyire elmondta,már rég nekilátott volna a sajátjábak, főleg így, h az anyagiak nem akadály
2021. okt. 5. 14:39
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Hiteget csak, hogy ne dobd ki. És mesterien csinálja. Nem ígér semmi konkrétat, így nem lehet semmit számon kérni rajta, de időről időre belengeti előtted a mézesmadzagot, hogy fenntartsa a reménykedésedet.
2021. okt. 5. 14:40
 9/16 A kérdező kommentje:
Az hogy mit akar és mikor egye kutya lehet nem terveztd meg de 4 év alatt csak tudnia kellene h igen ez a nő kell nekem a továbbiakban is és vele tervezek… a mikor házasság mikor gyerek stb oké h azt nem tudja
2021. okt. 5. 14:41
 10/16 A kérdező kommentje:
igen kedves 8-as ezt érzem én is
2021. okt. 5. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!