Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki ennyire realista legyen? Nem tud ígérni!
Párommal (30 felettiek vagyunk)lassan 4 éve élünk együtt az én házamban.
Kevés szó esett a 4 év alatt a jövőnkről és most rákérdeztem, hogy mi a terve, azt mondta hogy még építkezik aztán ha a sajátjába biztonságba fogja magát érezni(mert most az egoja miatt nálam nem teljes), biztos meglesz az az érzés is, hogy megkérje a kezem…házasság…és a többi…
Létezik ilyen? Azt mondta annyira realista hogy nem tud olyat ígérni ami még nincs!
Én tudom hogy hozzámennék, vele szeretnék élni, stb.(Az első ilyen ffi az életemben számomra) Emiatt nem érzem én sem magam biztonságban.
Férfiak válaszai érdekelnének elsősorban! Köszönöm!
Én csak azt látom, hogy szépen gyűjt, míg nálad elél :D
Mondjuk, arról nem esett szó, mennyire dob a közös kasszába.
Akármilyen "realista" aki ilyeneket mond, egy gyökér. Már bocs...de egy komoly párkapcsolat ez eeeeelviekben, és egozás meg blablabla megy.
Te meg becumizod.
Olyan szinte igaza van, hogy nem ígér irreális baromságokat, amiket a legtöbb ember megtesz, úgy, hogy már akkor tudja-érzi, hogy úgysem lesz betartva.
Ilyen téren fő poén a legtöbb esküvő, na ott aztán ámokfutása van az irreális ígéreteknek, fogadkozásoknak. A pap/vezető hivatalnok hogy nem röhögi el magát közben...? Lehet ezért kérnek ilyen sok pénzt...?
Az egós dumája viszont szánalmas, ez nem szimpatikus viselkedés!
A pasid kihúzza az időt nálad, míg épül a háza és nem tud hol lakni.
Mellesleg neki kínos a te házadban élni, viszont te meg költözz az övébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!