Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok realista lányt? (Lent)

Figyelt kérdés
Szóval legalább csak beszélgetni első körben, olyan lányt keresek, aki gondolkodott már az élet értelmén, úgy érzi a társadalom nem megfelelően működik, megfordult fejében, hogy elmegy egy "senki" földjére, letelepedik... Saját tanya, önellátás kiszakadni az adók alól. Bocsánat ha nem ide kellett volna feltenni, de e körben szeretnék lány barátot találni, suliba meg egyéb helyeken mindenki a modern társadalomnak él.. 18 éves vagyok, e-mail címet privátban. Azért lehetőleg 14 év felett, és 24 alatt... Szerintem... Persze nem vagyunk egyformák, de úgy mondják, mindenkinek van egy párja, vagy aki vele hasonló freqvencián ketyeg... ha így a hétköznapi körülmények között nem találok senkit, akkor megpróbálom itt, másik meg ha egy lánnyal tényleg elkezdek beszélgetni, előbb utóbb hülyének fog nézni ezért.. Szóval olyan írjon, aki gondolkodott ár ilyenen!

2013. ápr. 15. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Úristen mi ez a sok reklám az oldalon?

A kérdésre válaszolva,itt biztosan fogsz ilyen lányt találni! :)

Az élet nagy dolgain/értelmén én is rengeteget gondolkodom,de a társadalomból semmiképp nem szakadnék ki,nem költöznék tanyára.

2013. ápr. 15. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom! Én renöszánsz ember vagyok! X)
2013. ápr. 15. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:

én már tudom, hogy öregkoromra szeretnék egy tanyát, hogy ott éldegéljünk kettesben a férjemmel (mindenképp szeretnék), és lesz hely unokáknak is

de hogy mindezt hogy oldom meg, azt még nem tudom :$

2013. ápr. 15. 19:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Kort is lehet írni, és nem kell semmi baromkodás... csak olyan írjon aki nagyjából egyet ért, nem aki lefikázza...
2013. ápr. 15. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés, mert kb sehol... Én nem nagyon találkoztam ilyen nővel. Talán 2-3 ilyet ismerek.

A társadalomból való kiszakadás ötlete tetszik. De inkább mennék valami lakatlan szigetre, oda lassabban érne el bármelyik város széle. :D

Természetesen azért másodmagammal képzeltem el a dolgot. :)

2013. ápr. 15. 19:09
 6/12 anonim ***** válasza:

én egyetértettem :(

de nem vagyok túl elvont gondolkodású...

16/L

2013. ápr. 15. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
a nők általában csak álmodoznak, és várják a sült galambot. nem sok lány van aki realista sztem. 17f
2013. ápr. 15. 19:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Èn realista is vagyok meg àlmodozô is.Tudom hogy sz*r vilàgban élünk,nèha ùgy elmennèk,de viszont Magyarorszâg posvàny iszapjâban is bròbâlom megtalàlni a jòt,mert nekem az is jutott.

Ez a falusi feeling nekem nagyon nem jön be,bàr szeretem a termèszetet meg az àllazkat de sosem kèrném ezt az életmòdot.Inkàbb a Sex és New york-i csaj akarok lenni,àlmodouò vagyok,jobbat szeretnèk a jònàl is.Ha van kedved,bedzèlgethetünk,ha làtsz bennem valami tartalmat:)

18L

2013. ápr. 15. 19:18
 9/12 A kérdező kommentje:

Bárkivel szívesen beszélgetek :)

A szigetes ötlet az nekem is felmerült, csak számomra kivitelezhetetlen még.. sz@rvilággal egyetértek :D

2013. ápr. 15. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
én is realista gondolkodású emberke vagyok, és ezért tudom hogy ti egy hétig se élnétek egy lakatlan szigeten :))))))):D
2013. ápr. 15. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!