Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatok barátnőt?
Figyelt kérdés
Én nem az a fajta ember vagyok, aki csak kihasználja a nőket, még sem érdeklődnek irántam a lányok, igaz zárkózott életet élek, külsőmmel sincs gond vélemények szerint, viszont, egy darab haverom sincs, vidéken élek, ahol szinte csak nyugdíjjasok élnek, van közelbe egy város ott van diszkó, de magam gáz lenne elmenni oda, társkereső oldalon nem járok sikerrel :S 19/F2013. febr. 1. 12:01
1/12 anonim válasza:
És ha a városba néznél szét? Én is egy (viszonylag) nagy város közelében lakom egy kis faluban aohl csak nyugdijjasok vannak. De én alapjárato na városban boklászom a "faluba" meg csak aludni járok haza. Ez igy fasza, mert este nicns városi nyüsgés aludhato krendesen napközben meg a városban kiélhetem magam. Ilyen egyszerü.
2/12 anonim válasza:
Az ismeretségi kör, haverok, zárkózott élet szerintem magyarázza a nehézségeket. Próbálj előbb barátokat szerezni, utazgatni, eljárni.
3/12 A kérdező kommentje:
Hogyan szerezzek barátokat, volt osztálytársakkal nem jöttem ki jól, elmegyek városba, ahol semmi nincs, embereket nem szólíthatok le, hogy, legyünk már haverok :S
2013. febr. 1. 12:11
4/12 winR válasza:
A lányok többségének érdeklődését sajnos nem keltik fel a visszahúzódó, magányos srácok, akik amúgy teljesen normálisak, csak nem nagy vagányok. Persze azt sem lehet mondani, hogy holnaptól legyél rámenősebb, mert ez nem íyg működik.
Suliba jársz? Melózól?
5/12 anonim válasza:
Itt inkább arról van szó, hogy a lányok nem mennek helyedbe, nem udvarolnak, nem futnak utánad. Viszont azt sem díjazzák, ha "idegenként" nyomulsz rájuk. Jobb, ha az ismerős ismerősének ismerőse vagy... érted.
Ha megvan, a "jé, már összefutottunk a múltkor!"
A másik rész meg fordítva is igaz, a hasonlóan zárkózott lányokat se igen környékezi meg senki.
7/12 A kérdező kommentje:
Már nem járok suliba, szóval akkor esélytelen ez a helyzet?:S
2013. febr. 1. 12:23
8/12 anonim válasza:
Neten kezdj ismerkedni, viszonylag közel élőkre koncentrálj, közös érdeklődési kör alapján. :) NEM társkeresőre célzok, pl. haverkodás, srácokkal, lányokkal. Aztán egy-két személyes közös program. Így megismerhetsz embereket. Ha van nagyváros elérhető közelségben, oda már velük tudsz beutazni. Mivel, ha egyedül vágsz neki, nem szólíthatsz le embereket az utcán, hogy "hello, haverkodni, barátnőt találni szeretnék!"
9/12 anonim válasza:
Hazudnak, amikor azt mondják, h nincs gond a külsőddel.
10/12 A kérdező kommentje:
Volt már barátnőm... szóval annyira még sem lehet gond, és láttam már olyat, aki rondább tőlem és mégis van barátnője
2013. febr. 1. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!