Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találhatok magamnak barátnőt? Dadogok, így nem tudok szóba elegyedni egy csajjal sem, mert félek a beszédtől.
nekem volt már dadogós pasim...jó külseje volt, és nagyon édes volt, hogy félt megszólalni.amúgy imádtam ha beszél:)
szerintem határozott fellépés, magabiztosság mellett eltörpül ez a kis probléma.biztos van olyan lány, akit ez zavar, de szerintem ez nem akkora tragédia:)
Ajánlom figyelmedbe A király beszéde című filmet. Erről szól:
"A király beszéde egy férfi története, aki VI. György brit királyként, II. Erzsébet királynő apjaként vonult be a világtörténelembe. Miután bátyja lemondott, George azaz Bertie foglalta el trónt - igen kelletlenül. A király nem érezte méltónak magát élete legfontosabb szerepére, mert borzalmas dadogása miatt képtelen volt nyilvánosan beszédet tartani. Számos eredménytelen beszédterápiás kezelés után találkozott a liberális szellemiségű Lionel Logue-al, aki csöppet sem hagyományos ülésein nemcsak királya hangját, hanem bátorságát is segített visszaszerezni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!