Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatok barátnőt?
Figyelt kérdés
Megkérnék mindenkit, hogy ne trollkodjon itt. Köszönöm, az a helyzet, hogy leszázalékolás előtt állok, egy faluban élek kevés önbizalom, 0 barát, haverok. Depressziós vagyok, mégis nagyon nagy szeretethiányom van, de sehogy se tudok barátnőt találni :(
19/F
2013. jan. 24. 00:51
2/16 anonim válasza:
Látom a felhasználóneved is passzolni akartad a kérdésedhez.
3/16 anonim válasza:
Próbálj meg interneten ismerkedni és barátokat találni, akikkel találkozhatsz, beszélgethetsz. Később akár kapcsolat is alakulhat. Használd ki a net adta lehetőségeket.
4/16 anonim válasza:
Esetleg társkereső.Merre laksz?
5/16 anonim válasza:
"Használd ki a net adta lehetőségeket."
Na az aztán minden csak nem lehetőség. Teli van k*rvákkal és b*zikkal a net. Nem csodálom, ha Lillus is leszbikus lett a sok barom férfitól.:D
6/16 anonim válasza:
foldileny: Primitívségeddel máshova menj kérlek ;)
7/16 anonim válasza:
Mért mennék máshova? Itt elvegyülhetek a tömegben.:P
8/16 anonim válasza:
Lilla lassan gyk celeb lesz, mint 404...
9/16 A kérdező kommentje:
egészségügyi okok miatt fognak leszázalékolni :S
2013. jan. 24. 00:59
10/16 anonim válasza:
Már az lett.:P Az összes kérdésnél, amit ma feltettem előkerült a neve.:D
Kérdező:
Költözz városra vagy tegyél be valami jó PC játékot és hálózatba játssz, közben ismerkedj új emberekkel! Nem tudom, hogy ez a leszázalékolás milyen fokú, de ettől még nem biztos, hogy kilátástalan a helyzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!