Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatok barátnőt?
Figyelt kérdés
Én nem az a fajta ember vagyok, aki csak kihasználja a nőket, még sem érdeklődnek irántam a lányok, igaz zárkózott életet élek, külsőmmel sincs gond vélemények szerint, viszont, egy darab haverom sincs, vidéken élek, ahol szinte csak nyugdíjjasok élnek, van közelbe egy város ott van diszkó, de magam gáz lenne elmenni oda, társkereső oldalon nem járok sikerrel :S 19/F2013. febr. 1. 12:01
11/12 anonim válasza:
Keress hobbit, sportolj! Olyan helyen, ahol vannak fiúk-lányok egyaránt.
12/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a külseje, látok rém helyes fiúkat, akik csak a beszűkült életmód és az önbizalomhiány miatt magányosak. Vagy az egyik, vagy a másik, vagy mindkettő.
És néha rondának HISZIK magukat. Nem tudom, miért van ez. Egyik barátnőm úgy szedte fel a nagyon aranyos, nagyon cuki barátját, hogy a fiú biztos volt benne, ő ronda, mert nem elég izmos, nem elég magas, nem elég férfias, stb. Közben egy fél tucat lánynak tetszett.
Kész véletlen/szerencse, hogy barátnőm "olyan" helyzetbe került vele, ahol volt alkalmuk jól kibeszélgetni magukat (elakadt a lift :D) mert egy házban laktak (panel), a srác mégsem közeledett volna soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!