Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok realista lányt? (Lent)

Figyelt kérdés
Szóval legalább csak beszélgetni első körben, olyan lányt keresek, aki gondolkodott már az élet értelmén, úgy érzi a társadalom nem megfelelően működik, megfordult fejében, hogy elmegy egy "senki" földjére, letelepedik... Saját tanya, önellátás kiszakadni az adók alól. Bocsánat ha nem ide kellett volna feltenni, de e körben szeretnék lány barátot találni, suliba meg egyéb helyeken mindenki a modern társadalomnak él.. 18 éves vagyok, e-mail címet privátban. Azért lehetőleg 14 év felett, és 24 alatt... Szerintem... Persze nem vagyunk egyformák, de úgy mondják, mindenkinek van egy párja, vagy aki vele hasonló freqvencián ketyeg... ha így a hétköznapi körülmények között nem találok senkit, akkor megpróbálom itt, másik meg ha egy lánnyal tényleg elkezdek beszélgetni, előbb utóbb hülyének fog nézni ezért.. Szóval olyan írjon, aki gondolkodott ár ilyenen!

2013. ápr. 15. 18:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én barátom ilyen volt, de nem illettünk össze. Én sem tudom elképzelni, hogy itt hagyjam ezt a kócerájt. Akkor már inkább teszek valamit egy élhetőbb világért, nem elmenekülök a jelenlegiből. Egyedül (kettesben) nem az igazi. Egyébként elég sok embert ismerek, aki hasonlóan gondolkozik, de nem Magyarországon élek, és a legtöbbjük inkább 30 körüli.

Könyvajánlat: Henry David Thoreau: A polgári engedetlenség iránti kötelesség, és Walden. Utóbbi arról szól, hogy ő is kivonul a "civilizációból",önellátó lesz, és magasról tesz a világra:)

2013. ápr. 15. 20:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves "ÉN" ismételten beszélgető partnert keres, miként lehetne problémákat megoldani, szakítottam egy lánnyal akivel 9 és fél hónapot voltam együtt, de kiderült nem illünk össze és próbáltam erre rávezetni, egy hatalmas hiszti részéről, majd talán ő is beletörődött. Nem csak a társadalmi különbségeken van a hangsúly, de ő még nagyon gyerek, én meg hatalmas álmokkal lettem megáldva, és nem bírt követni, és nem is az hogy lehúzott, csak mindig én húztam fel, és nem tudtam tőle megkapni mindent amit szerettem volna, ne ma szexualitást, hanem a törődést.
2014. jan. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!