Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalomhiányos vagy realista?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos vagy realista?

Figyelt kérdés

Többen biztatják azzal a magukba zuhant srácokat, hogy legyen több önbizalmuk és akkor lesz majd barátnőjük. Ez eddig rendben van, de gondolom, hogy ezek a srácok nem véletlenül lettek olyanok, amilyenek.Jól tudják, hogy ma kőkemény küzdelem, teperés és kiszámíthatatlan hosszúságú idő szükséges ahhoz, hogy egy lány igent mondjon. Attól még, hogy esetleg előadnák a "minden szuper, minden oké"-t, a helyzetük lényegesen nem változna, tekintve a mai helyzetet, amikor rendre azzal lehet szembesülni, hogy az adott illetőt rendre felülmúló más pályázók is vannak egy-egy lány kezére és csak sokára jöhet el az ő ideje.

Akkor meg mire jó ez az önbizalom-maszlag?

2014. márc. 11. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
mert tényleg működik
2014. márc. 11. 21:59
 2/10 Mr. Truth ***** válasza:
Mert valamit mondani kell... Tudod két fajta ember létezik: aki őszinte es akinek vannak barátai
2014. márc. 11. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
de beláthatod h önbizalommal több esélyük van mint a nélkül
2014. márc. 11. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Az önbizalom egyfajta löketet ad az embernek. Amit mások is észlelnek, és ez egy pozitívum.

Az a személy akinek nincs önbizalma sokkal "szürkébbnek" látszik mint az akinek van.

Tehát az önbizalom figyelemfelkeltő erejű és azt a kiszemelt is érezheti.

2014. márc. 11. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert nem mindegy hogy csak úgy odatuszkolod magad, vagy azt mondod magadnak hogy IGEN, ÉN MEG TUDOM CSINÁLNI.
2014. márc. 11. 22:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Én éppen azt fejtegettem a kérdésben, hogy mitől lenne önbizalma valakinek, ha tudja, hogy nincs rá semmi alapja?
2014. márc. 11. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fontos az önbizalom!

Gondolj bele, hogy melyik hogyan hangzik:

Szeretnél velem beszélgetni egy kávé mellett? (Lehajtott fejjel, egykedvűen)

-> Erre tutira nem a válasz

Szia, gyere igyál meg velem egy kávét! (Közben megérinted, mosolyogsz, a szemébe nézel, és kézzel is invitálod)

-> Erre nem is kell válasz, max tiltakozik, ha nagyon nem akar. Ha csak nem ér rá, akkor azt mondja.

De remélem a lányok, és nők is válaszolnak. Akik igazolnak, vagy cáfolnak.

36F

2014. márc. 11. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:

igazad van.

de attól, hogy tudjuk, nem olyan könnyű ezt meglépni.

n

2014. márc. 11. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy semmi esélyük nincs, hiszen az ő "önbizalmuk" csak egy felvett álarc, nem belülről fakad, és nem tudják átverni a lányokat hosszútávon. Ilyen szempontból igazad van, de ezt az emberek ált. arra mondják, hogy belülről fakadjon az önbizalom, legyen független külső tényezőktől. Tudod, a legnagyobb szellemi nyomor az, amikor te magad is elhiszed azt, hogy egy szegény, nyomorult csicska vagy. Ettől nincs lejjebb. Így nem is várható el senkitől, hogy ragaszkodjon hozzá.

"kiszámíthatatlan hosszúságú idő szükséges ahhoz, hogy egy lány igent mondjon" - Ez nem igaz, szinte rögtön el tudom dönteni, hogy akarok-e tőled valamit, vagy nem, de ha ennek ellenére csak ostromolsz, mint egy várat, akkor vállról indítható rakétával lövök vissza. Ennyi.

2014. márc. 11. 22:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Zavar, a kiszámíthatatlan időt nem egy bizonyos lányra értettem, hanem arra, hogy mikor talál valaki egy olyan lányt a sok próbálkozása közül, aki igent mond majd neki.
2014. márc. 11. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!