Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az létezik, hogy tudom magamról, hogy szép vagyok, mégis kórosan önbizalomhiányos vagyok?
Létezhet. Én is ilyen vagyok. Jól nézek ki, és tudom, hogy ritka jó parti lennék, de akitől komolyan szeretnék valamit, annál leblokkolok, mert alig van ilyen csaj, és nem tudom őket kezelni..
A komolytalanokból pedig már volt elég :S
Tükröm tükröm mond meg nékem ki a legszebb e vidéken....Hát te!
De a tükör az nem egy ember, majd ha másoktól is kapsz majd pozitív visszajelzéseket, nem csak a tükrödtől akkor megnyugszol.
Háát pedig ideje lenne esélyt adnod magadnak, és másnak is, akit meg megismersz és nem tetszel neki az meg tehet egy szívességet.
Van amikor az emeber túl van 8-10 randin is különböző emberekkel míg végre olyat talál akivel tényleg megtalálta a hangot.
Csak sokan 2-3 elutasítástól, csalódástól képesek feladni az egészet. Ami valahol érthető is.
De ha nem akarsz majd öreg korodban kikötni 4 fal között és reggelente azt várni, hogy mikor kopognak be és mondják, hogy mamóka, tessék bevenni a gyógyszereit...akkor ideje lenne kicsit talpraállni, és nem ennyire görcsösen ráállni hanem humorosan felfogni az ismerkedést. Mintha egy szórakozás és kikapcsolódás lenne,.
Hasonló vagyok én is.
mondjuk ASOT nak ebben igaza lehet: "és nem ennyire görcsösen ráállni hanem humorosan felfogni az ismerkedést. Mintha egy szórakozás és kikapcsolódás lenne,."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!