Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felsőoktatásban tanuló lányok, milyen a "piramis"?
Piramis alatt azt értem, hogy a suliban lévő fiúk és férfiak között, mi a rangsor?
Melyik, és mi alapján ér többet a ottani pasik közül?
Pl.: A professzor vagy a végzős, miniszter apuka fia a menőbb? Vagy az 50-es, ex-ügynök biztonsági főnök (nyugdíj 400 + fizu 300) előnyben van-e, egy csóri, vidéki elsős sráccal szemben?
Az iskoladoki jobb partner-e, mint a HÖK titkár, aki valami kamuszakra jár, már 9 éve?
Az óraadó külsős cégtulaj, aki gyakornokokat fogad a diákok közül jobban bejön-e a rangja miatt, mint az IT részleg informatikai vezetője?
"Ki kísérhet haza előadás után?
A.: Jóképű végzős srác, busszal mentek.
B.: 45+ TANÁRÚR, akiről mindenki tudja, hogy élet és halál ura a campuson, és hobbija a diáklányok dugása.
C.: A vendégelőadó, akinél szeretnél majd dolgozni a diploma után."
Tuti nem a tanár. Sose tudtam beszélgetni tanárokkal, mindig rettenetesen kínos számomra, ráadásul még pletykálnának is rólunk.
Őszintén a vendégelőadóval is gondban lennék, mert vele is kínos beszélgetni általában, bár legalább az az előnyöm meglenne, hogy ritkán futunk össze véletlenül, míg nem végzek (igen a cégvezetőkkel is rühellek a kutyáikról és a sportolásról beszélgetni).
Úgyhogy egyértelműen a jóképű végzős srác nyer nálam, sőt bekörözi őt egy évfolyamtárs, akivel több a közös téma.
Ès amúgy jah, ez volt az egyetemen is. Tanárnak volt, hogy bejöttem, de nem tudtam vele mit kezdeni (cégvezetőnek szerencsére nem), felsőbbévesnek igen, de végül két évfolyamtársammal jöttem össze és a másodikkal házasodtam.
Huh, örülök, hogy nem ismerlek személyesen.
1. Szingliként is mentem volna, a szüleim (anyagilag) és egy helyi barátnőm (szállással) is támogatnak.
2. Annyira ostoba ez a téveszme, hogy aki külföldi, az biztos tehetős. A párom se az, a bátyánál lakik, úgyszintén egyetemista, mostanság állt neki komolyabban dolgozni. Te viszont nyilván ezt (is) jobban tudod...
3. Több magyar férfi ismerősömnek van külföldi párja és/vagy kiköltözött külföldre. Ez nem zavar?
26.-ra.
Akkor a felsőoktatásban tanuló lányok legtöbbje egy köpedelem, ha 25 éves korára 50-en megrakták, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!