Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felsőoktatásban tanuló lányok, milyen a "piramis"?
Piramis alatt azt értem, hogy a suliban lévő fiúk és férfiak között, mi a rangsor?
Melyik, és mi alapján ér többet a ottani pasik közül?
Pl.: A professzor vagy a végzős, miniszter apuka fia a menőbb? Vagy az 50-es, ex-ügynök biztonsági főnök (nyugdíj 400 + fizu 300) előnyben van-e, egy csóri, vidéki elsős sráccal szemben?
Az iskoladoki jobb partner-e, mint a HÖK titkár, aki valami kamuszakra jár, már 9 éve?
Az óraadó külsős cégtulaj, aki gyakornokokat fogad a diákok közül jobban bejön-e a rangja miatt, mint az IT részleg informatikai vezetője?
Kérdező, te is egy kedves fiú vagy, "aki a paplan alatt veri", miközben a mocskos FÉRFIAKTÍZSZÁZALÉKA dugja a NŐKSZÁZSZÁZALÉKÁT?
Ejjej. :D
😂😂😂😂
nem mindegy? ugyis megmondtatok mar, hogy az a nyero, akinek lapatalla van es 190 magas es kockaalaku a feje. szoval az a nyero, aki a legchadebb ezek kozul.
(minden nap egyre lejjebb megy a szint..)
"Pl.: A professzor vagy a végzős, miniszter apuka fia a menőbb? "
Egyértelműen a miniszter apuka fia. A professzor házas, vannak gyerekei, akár unokái is, azon kívül ő ebben a közegben dolgozik, neki megszokott. Akkor már a miniszter fia, ő fiatalabb és bármi lehet belőle.
"Vagy az 50-es, ex-ügynök biztonsági főnök (nyugdíj 400 + fizu 300) előnyben van-e, egy csóri, vidéki elsős sráccal szemben?"
Már bocsi, de a csóri, vidéki sráccal szemben MINDENKI előnyben van.
"Az iskoladoki jobb partner-e, mint a HÖK titkár, aki valami kamuszakra jár, már 9 éve?"
Azt hiszem ez egyértelmű. Eleve az, hogy "doki" már egy plusz pont.
"Az óraadó külsős cégtulaj, aki gyakornokokat fogad a diákok közül jobban bejön-e a rangja miatt, mint az IT részleg informatikai vezetője?"
Itt szerintem kvázi holtverseny lehet, bár a cégtulaj egyértelmű előnyt élvez.
Mégis miről beszélsz? Nem szeretném elhinni, hogy egyeseknek ennyire eltorzult képe van a világról.
Nem létezik "piramis", kétféle típus létezik: akivel összejönnék és akivel nem, és hiszed vagy sem, a legtöbb ember az előbbi csoportba tartozik. Eleve nem jönnék össze tanárral és mivel bölcsészkaron vagyok, eleve kevés a srác és még kevesebb az, aki szimpatikus is (mert hiába indulsz ki magadból, nekem és a többségnek igenis fontos a személyiség). Hazakísérni pedig az szokott, aki abba az irányba lakik, mint én, és ezen emberek többsége lány.
A tavaszi félév során félévet külföldön töltöttem Erasmus+-on ösztöndíjjal, ezalatt összejöttem egy külföldi sráccal, majd januárban kiköltözök az országba (amúgy is ez lett volna a terv, kamaszkori álom, hogy ott éljek, ő csak ráerősített erre). Vagyis mivel jelenleg távkapcsolatban vagyok, senki sem jöhet szóba.
23/N
"ezalatt összejöttem egy külföldi sráccal, majd januárban kiköltözök az országba "
Na, szóval a külföldiek elszedik a magyar nőket. Csak igazuk van az inceleknek...:DDDD
1.: Ha valaki nem tud/akar normálisan válaszolni, az ne írjon semmit!
2.: A pontozás. Aki normális választ ír, pl. a 14. miért van lepontozva, az idióták meg közben felszopkodva. Vagy normálisan pontozz, vagy sehogy!
Olvasd el a válaszom még egyszer: nélküle is kiköltöznék külföldre.
23/N
Miért mennék magyar férfival külföldre, ha eggyel se jöttem össze? Miért van benned egy görcs, hogy magyarral kell összejönni?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!