Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felsőoktatásban tanuló lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felsőoktatásban tanuló lányok, milyen a "piramis"?

Figyelt kérdés

Piramis alatt azt értem, hogy a suliban lévő fiúk és férfiak között, mi a rangsor?

Melyik, és mi alapján ér többet a ottani pasik közül?

Pl.: A professzor vagy a végzős, miniszter apuka fia a menőbb? Vagy az 50-es, ex-ügynök biztonsági főnök (nyugdíj 400 + fizu 300) előnyben van-e, egy csóri, vidéki elsős sráccal szemben?

Az iskoladoki jobb partner-e, mint a HÖK titkár, aki valami kamuszakra jár, már 9 éve?

Az óraadó külsős cégtulaj, aki gyakornokokat fogad a diákok közül jobban bejön-e a rangja miatt, mint az IT részleg informatikai vezetője?

2021. okt. 19. 21:28
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
94%
#9 én pl imádom Rick Astley Cry for help című dalát 🥰 Esetleg linkelhetnénk ezt az összes nőgyalázó incelkérdéshez 😆
2021. okt. 19. 21:59
 12/37 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, te is egy kedves fiú vagy, "aki a paplan alatt veri", miközben a mocskos FÉRFIAKTÍZSZÁZALÉKA dugja a NŐKSZÁZSZÁZALÉKÁT?

Ejjej. :D

2021. okt. 19. 22:00
 13/37 anonim ***** válasza:
96%

😂😂😂😂

nem mindegy? ugyis megmondtatok mar, hogy az a nyero, akinek lapatalla van es 190 magas es kockaalaku a feje. szoval az a nyero, aki a legchadebb ezek kozul.

(minden nap egyre lejjebb megy a szint..)

2021. okt. 19. 22:25
 14/37 anonim ***** válasza:
20%

"Pl.: A professzor vagy a végzős, miniszter apuka fia a menőbb? "

Egyértelműen a miniszter apuka fia. A professzor házas, vannak gyerekei, akár unokái is, azon kívül ő ebben a közegben dolgozik, neki megszokott. Akkor már a miniszter fia, ő fiatalabb és bármi lehet belőle.

"Vagy az 50-es, ex-ügynök biztonsági főnök (nyugdíj 400 + fizu 300) előnyben van-e, egy csóri, vidéki elsős sráccal szemben?"

Már bocsi, de a csóri, vidéki sráccal szemben MINDENKI előnyben van.

"Az iskoladoki jobb partner-e, mint a HÖK titkár, aki valami kamuszakra jár, már 9 éve?"

Azt hiszem ez egyértelmű. Eleve az, hogy "doki" már egy plusz pont.

"Az óraadó külsős cégtulaj, aki gyakornokokat fogad a diákok közül jobban bejön-e a rangja miatt, mint az IT részleg informatikai vezetője?"

Itt szerintem kvázi holtverseny lehet, bár a cégtulaj egyértelmű előnyt élvez.

2021. okt. 19. 22:35
 15/37 anonim ***** válasza:
98%

Mégis miről beszélsz? Nem szeretném elhinni, hogy egyeseknek ennyire eltorzult képe van a világról.

Nem létezik "piramis", kétféle típus létezik: akivel összejönnék és akivel nem, és hiszed vagy sem, a legtöbb ember az előbbi csoportba tartozik. Eleve nem jönnék össze tanárral és mivel bölcsészkaron vagyok, eleve kevés a srác és még kevesebb az, aki szimpatikus is (mert hiába indulsz ki magadból, nekem és a többségnek igenis fontos a személyiség). Hazakísérni pedig az szokott, aki abba az irányba lakik, mint én, és ezen emberek többsége lány.

A tavaszi félév során félévet külföldön töltöttem Erasmus+-on ösztöndíjjal, ezalatt összejöttem egy külföldi sráccal, majd januárban kiköltözök az országba (amúgy is ez lett volna a terv, kamaszkori álom, hogy ott éljek, ő csak ráerősített erre). Vagyis mivel jelenleg távkapcsolatban vagyok, senki sem jöhet szóba.

23/N

2021. okt. 19. 22:36
 16/37 anonim ***** válasza:
15%

"ezalatt összejöttem egy külföldi sráccal, majd januárban kiköltözök az országba "

Na, szóval a külföldiek elszedik a magyar nőket. Csak igazuk van az inceleknek...:DDDD

2021. okt. 19. 22:37
 17/37 A kérdező kommentje:

1.: Ha valaki nem tud/akar normálisan válaszolni, az ne írjon semmit!

2.: A pontozás. Aki normális választ ír, pl. a 14. miért van lepontozva, az idióták meg közben felszopkodva. Vagy normálisan pontozz, vagy sehogy!

2021. okt. 19. 22:38
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a válaszom még egyszer: nélküle is kiköltöznék külföldre.

23/N

2021. okt. 19. 22:39
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
18: De attól még külföldi pasival. Magyar pasival is mehetnél külföldre...:DDDDD
2021. okt. 19. 22:40
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Miért mennék magyar férfival külföldre, ha eggyel se jöttem össze? Miért van benned egy görcs, hogy magyarral kell összejönni?

23/N

2021. okt. 19. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!