Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felsőoktatásban tanuló lányok, milyen a "piramis"?
Piramis alatt azt értem, hogy a suliban lévő fiúk és férfiak között, mi a rangsor?
Melyik, és mi alapján ér többet a ottani pasik közül?
Pl.: A professzor vagy a végzős, miniszter apuka fia a menőbb? Vagy az 50-es, ex-ügynök biztonsági főnök (nyugdíj 400 + fizu 300) előnyben van-e, egy csóri, vidéki elsős sráccal szemben?
Az iskoladoki jobb partner-e, mint a HÖK titkár, aki valami kamuszakra jár, már 9 éve?
Az óraadó külsős cégtulaj, aki gyakornokokat fogad a diákok közül jobban bejön-e a rangja miatt, mint az IT részleg informatikai vezetője?
Mert pl. itt az edző. Évi 3M+ dollárt keresett, ami ÓRIÁSI pénz még az USA-ban is. Ott egy FBI ügynök nem kap évi 100000 dollárt!
Tehát gondolom az edző SOKKAL menőbb volt a csajoknál, mint valami oktató, vagy diák.
A kommunikatív, nyitott srácok előbb találnak csajt, mert jobban kontakban vannak a másik nemmel.
A fenti felsorolásból, pedig bármelyik lehet bukta, ha leharcoltan néz ki.
Én leginkább a közös projektek által jöttem össze más szakos hallgatókkal, vagy az egyetemi sportlétesítményekben edzőstársakkal (őket már legalább 1,5 éve ismertem) illetve egy sráccal aki hobbi csillagász és vele is úgy, hogy ő szervezte a csillagvizsgálós éjszakákat mint mini szakkör.
Értelmes emberi kapcsolatokban létezik az a szint, amikor egyszerűen csak nem kérdés hogy jól passzolsz a másikkal, mindenféle ilyen dobozolt és ostoba elmélet nélkül. :)
Nem piramisokat kell pakolgatni, hanem a személyiséged fejleszteni, ha rászorul.
5.-re.
Hagyjuk a személyiséget! A pénz itt is alap.
Ki kísérhet haza előadás után?
A.: Jóképű végzős srác, busszal mentek.
B.: 45+ TANÁRÚR, akiről mindenki tudja, hogy élet és halál ura a campuson, és hobbija a diáklányok dugása.
C.: A vendégelőadó, akinél szeretnél majd dolgozni a diploma után.
Ja hogy már megint ez az incel troll. "5.-re."
Itt minden kérdést te írsz? 🤦
6: Bármelyik és mindegyik. :) Attól függ épp mit akarok, vagy kivel jövök ki jobban. Akár mindhárom, de persze ne egyszerre. :D
A nőket a helyzet és a kapós személyiség hozza lázba, ha csak a pénz kéne családot se akarnék, csak elmennék prostinak, nem gondolod?
Nők! NE bántsátok a kérdezőt, ő éppen segélykiált a gyakorin! :D
(Ebből a segélykiáltásból mém lesz)
9: Nem bántja senki, csak a téveszméi. :D
De ja, felesleges volt fejtegetnem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!