Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit akar tőlem? Ha nem hív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Ha nem hív randizni, találkozni, de azért mindennap ír valamit?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akit kb 2 hónapja ismerek viszonylag messze lakunk egymástól, de az elején minden nagyon szép volt kedves volt majdnem 0-24 ben beszéltünk, órákig telefonáltunk stb.Randizunk többször, volt hogy ott aludtam nála, csókon kívül nem volt köztünk semmi.De aztán pár hete megváltozott nem hív már , rám ír válaszolok de csak órák múlva nézi meg az üzenet és azóta nem hozta fel a találkozó lehetőségét, már nem beszélgetünk komolyabban nem igazán tudjuk mit csinál a másik kivel mi történt stb. De viszont mindennap ír még ha csak pár mondatott is most akkor ezt miért kell? Miért csinálja akkor miért nem zárjuk le?

Persze vannak gondolataim miért, de kíváncsi vagyok más is így látja e ahogy én, vagy csak túlgondolom a dolgot.

#Nem hív randizni
2021. okt. 15. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akar már tőled semmit. Csak nem engedett még el teljesen. Ilyen majd lesz valami kapcsolat. Nem tesz már bele emergiát.
2021. okt. 15. 21:43
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
85%
Egoboost-ot, h léphessen valamerre.
2021. okt. 15. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Tallonban tart rosszabb időkre. Mindenesetre ha hosszas társalgás és több randi után ott alszik nálad és még nem is próbálkozik szexel annak nem túl átlagos a gondolkodásmódja, szóval kb. bármi járhat a fejében.
2021. okt. 15. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Es azt a par mondatot se magatol, hanem nagy nehezen, ha rairsz? Mert ez mar egy ideje ghosting, csak meg nem akar tul kegyetlen lenni.
2021. okt. 16. 02:32
 5/10 A kérdező kommentje:
De magától ír, szóval én nem akaszkodom rá és nem írok folyamatosan hogy kénytelen legyen válaszolni...
2021. okt. 16. 07:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Felrakott a polcra, hogy bármikor levehessen onnan, szerintem. Persze nem ismerem, nem tudhatom, de így fest.
2021. okt. 16. 10:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te mit akarsz tőle?
2021. okt. 16. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idősek vagytok? Nem látod, hogy tartalék vagy? Annyira nem jöttél be neki, de a lehetőséget szar időkre fenn kell tartani. Legyen már több önbecsülésed.
2021. okt. 16. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiscsillag, szerinted írkálni mennyi energiába kerül? Semmibe. De eléri, hogy rajta agyalj és bármikor megdughasson.
2021. okt. 16. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kísértetiesen hasonló faszi,aki ugyanezt csinálta.

Szexre kellettem volna csak.

Felrakott a polcra,néha levett,rám rántott és ennyi.

Az ilyenek az egyik legborzasztóbb férfiak,akik a legnagyobb fájdalmakat is okozzák.

Jobb elkerülni őket.

2023. márc. 4. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!