Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem? Ha nem hív randizni, találkozni, de azért mindennap ír valamit?
Van egy pasi akit kb 2 hónapja ismerek viszonylag messze lakunk egymástól, de az elején minden nagyon szép volt kedves volt majdnem 0-24 ben beszéltünk, órákig telefonáltunk stb.Randizunk többször, volt hogy ott aludtam nála, csókon kívül nem volt köztünk semmi.De aztán pár hete megváltozott nem hív már , rám ír válaszolok de csak órák múlva nézi meg az üzenet és azóta nem hozta fel a találkozó lehetőségét, már nem beszélgetünk komolyabban nem igazán tudjuk mit csinál a másik kivel mi történt stb. De viszont mindennap ír még ha csak pár mondatott is most akkor ezt miért kell? Miért csinálja akkor miért nem zárjuk le?
Persze vannak gondolataim miért, de kíváncsi vagyok más is így látja e ahogy én, vagy csak túlgondolom a dolgot.
Volt egy kísértetiesen hasonló faszi,aki ugyanezt csinálta.
Szexre kellettem volna csak.
Felrakott a polcra,néha levett,rám rántott és ennyi.
Az ilyenek az egyik legborzasztóbb férfiak,akik a legnagyobb fájdalmakat is okozzák.
Jobb elkerülni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!