Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éretlen dedós lennék, ha visszavonnám az üzeneteimet, mert nem válaszolt a randimeghívásomra?
beszélgettem egy lánnyal messengeren (előtte persze ismertem), úgy tűnt jót beszélgetünk, aztán amikor meghívtam volna valahová, nem válaszolt rá többet. 2 hónap múlva összefutottunk közös baráti körben, persze köszöntünk de úgy tett mintha mi sem történt volna.
Vissza akarnám vonni az üzeneteimet, szerintetek éretlen dedós lennék ezzel? Csak most meg megalázva érzem magam így, szégyellem magam, és nem akarom, hogy bármikor visszaolvassa, lássa stb. őket. Amúgy 33 fölött vagyunk
Én nőként azt mondom, ne foglalkozz vele. Inkább ő viselkedett gyerekes módon, mert normális felnőtt ember válaszol ilyenkor, legalább egy bocsi de nem, vagy valami. Amúgy semmi megalázó nincs abban, hogy elhívtad randira.
Ha nagyon zavar persze töröld, én amúgy inkább csak archiválom azokat az üzeneteket, amik már érdektelenek, hogy ne legyenek útban.
Ne tudod visszavonni:)::)
Különben hónapok óta mit számít ?
Mi értelme lenne? Gondolom, nem szokta nézegetni.
Én pl. szánalmasnak tartom, amikor visszautasítás után (próbálom mindig a legszebben, legkevésbé fájdalmas módon közölni) elkezd magyarázkodni a pali, hogy ő nem is úgy gondolta, és csak barátkozni akart.
Az is dedós viselkedés, ha valaki nem képes egy "ne haragudj, de nem" et kibüfizni.
Én már emiatt is törölném és hagynám a fenébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!