Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye itt minden férfi incel?
Jönnek velem szembe, és megpróbálják eljátszani, hogy nem incelek, de én tudom hogy igen. Ha nem lennének incelek, nem itt vergődnének. Főleg munkaidőben.
Meg a nőkről kérdezgetnek. Ha igazi férfiak volnának, nem kéne kérdezgetniük, hanem tudnának mindent ösztönből.
Felnőtt vagyok, dolgozom (nyugis munkakör, két munkafolyamat között van időm itt nézelődni) és együtt élek a jegyesemmel.
Ez az oldal meg azért van, hogy segítséget, tanácsot kérj, illetve segíts ha tudsz.
Párt keresni, szívet hódítani nem egyszerű dolog.
"Főleg munkaidőben."
"Meg a nőkről kérdezgetnek. Ha igazi férfiak volnának, nem kéne kérdezgetniük, hanem tudnának mindent ösztönből."
Hát ez mindkettő hatalmas marhaság.
Van akinek olyan a munkája, hogy pont ráér itt írogatni.
Az meg, hogy a nőkről kérdeznek...mert ha annyira ismernénk a másik nemet, a másik nem gondolkodását, nem lenne ennyi vita meg szakítás, meg félreértés, meg nemértés...
Kérdező, miért érzem úgy, hogy te is Incel vagy?
Abban amúgy igazad van, hogy aki itt van ott valami nem stimmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!