Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugye itt minden férfi incel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye itt minden férfi incel?

Figyelt kérdés

Jönnek velem szembe, és megpróbálják eljátszani, hogy nem incelek, de én tudom hogy igen. Ha nem lennének incelek, nem itt vergődnének. Főleg munkaidőben.

Meg a nőkről kérdezgetnek. Ha igazi férfiak volnának, nem kéne kérdezgetniük, hanem tudnának mindent ösztönből.

2021. okt. 11. 10:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Igen, itt minden férfi incel, de minden nő is, te meg kérdező, egyszerű vagy mint a faék.
2021. okt. 11. 10:51
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Te igazi nő vagy?
2021. okt. 11. 10:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt vagyok, dolgozom (nyugis munkakör, két munkafolyamat között van időm itt nézelődni) és együtt élek a jegyesemmel.

Ez az oldal meg azért van, hogy segítséget, tanácsot kérj, illetve segíts ha tudsz.

Párt keresni, szívet hódítani nem egyszerű dolog.

2021. okt. 11. 10:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"Főleg munkaidőben."

"Meg a nőkről kérdezgetnek. Ha igazi férfiak volnának, nem kéne kérdezgetniük, hanem tudnának mindent ösztönből."

Hát ez mindkettő hatalmas marhaság.

Van akinek olyan a munkája, hogy pont ráér itt írogatni.

Az meg, hogy a nőkről kérdeznek...mert ha annyira ismernénk a másik nemet, a másik nem gondolkodását, nem lenne ennyi vita meg szakítás, meg félreértés, meg nemértés...

2021. okt. 11. 10:57
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, miért érzem úgy, hogy te is Incel vagy?

Abban amúgy igazad van, hogy aki itt van ott valami nem stimmel.

2021. okt. 11. 11:04
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Nekem párom is van és szeretőm is, akkor incel vagyok? 🙂🙃
2021. okt. 11. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Én outcel vagyok. Ez még gázabb, mint az incel. Én szánalmas módon elégedett vagyok az életemmel és boldog vagyok. Pedig nincs párom. Tiszta szégyen. Valaki tanítson már meg nyafogni, rinyálni. 😭😭😭 Itt olyan szépen tudják a nőket meg a férfiakat is kritizálni és hisztizve szidni a másik nemet. Én is ilyen akarok lenniiiiiiiii. 😢😢😢 De tényleg, tökre komolyan. Ez nem róinia meg kazmusszar meg ilyenek. Irigylem a bátor inceleket meg a női megfelelőjüket is. Felnézek rájuk. Aki tud segíteni, hogy lehetek én is rinyáló, sárdobáló, hisztis, önsajnáltató senki, az írjon plííz. Főleg nők, mer azokhoz vonzódom amúgy. Ha lehet egyből meztelen képet küldjetek, mer ezt má megtanultam, hogy azt kell kérni. Próbálok fejlődni. 😳😳
2021. okt. 11. 11:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Dettó, mint a hármas: menyasszonyom van, boldogok vagyunk és elég laza melóm van, ami mellett nekem simán belefér egy kis gyk. :)
2021. okt. 11. 12:22
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
Igen.
2021. okt. 11. 12:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Bnőm van. Beteg vagyok és táppénzen vagyok éppen.
2021. okt. 11. 14:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!