Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak Tinderen, ha matcheltünk?
Negyvenes nő vagyok, kb. 50 matchből alig ír valaki. Aztán meg panaszkodnak a férfiak, hogy nem megy az ismerkedés...
(Ha én írok rá valakire, akkor meg kb. 90%-os a válaszadási arány, de kezd elegem lenni abból, hogy mindig én kezdeményezem.)
29: Azért van különbség az elvárás meg a jólesik között...
Nem kukáztam még pasit amiatt, mert én kezdeményeztem, vagy mert nem ajánlotta fel, hogy fizeti a pár száz forintos üdítőmet, vagy mert nem nyitotta ki a kocsiajtót. Ezek mind beleférnek, de a sok apróság azért összeadódik és nagyon tud rontani vagy javítani az összképen.
”Szoktam kezdeményezni, de ettől még igenis jólesik, ha egy férfi férfiként tud viselkedni”
És ki mondta, hogy ettől függetlenül nem tud?
”Akkor is, ha kinyitja a kocsiajtót”
Hol élsz? Hányadik században?
”ha nekem kell a férfi részét is képviselnem, akkor jelentősen csökken a vonzalom és a motiváció.”
Te nem teszel bele semmit. Ha meg 40 évesen egy 14 éves szintjén vagy, akkor inkább ne tinderez, főleg ne itt hisztizz.
"ha valaki már megfogott. De odáig el kéne jutni..."
ha így fogod fel, akkor senki sem fog eljutni odáig. Néha neked is tenni kell azért, hogy valami fejlődjön.
ez kb olyan, hogy elvárok, elvárok, addig nem adok semmit, amíg nem teljesült az elvárás.
35
Tudom. Kortol fuggetlenul ugy erzem, hogy a masik fel szandekosan nem akar part talalni, hanem ul es var. Jon valaki, aki persze rossz lesz, majd eloadja a sorsra fogja es jon a kovetkezo.
Ez az "en vagyok a no es xyz" egy kifogas, felelosseg atharitasa a masikra. Mert ha rosszul dont, akkor az o felelossege is, hogy rossz pasit valasztott. Amig a pasi gurizik, o egyszer beadja a derekat ott nincs felelosseg.
Megis, a masik mit adjon bele ha total nem erzi, hogy kap is valamit? Pl irsz a csaj ak, ketszavas cuccokkal ir, de amugy semmi kommunikacio sincs. Gondolom o is azt varja, hogy na, a pasi dolga lenyugozni, ha elegge megvolt, akkor leszek proaktivabb. Ez nem igy mukodik. Ez onzoseg.
36
Ez teljesen így van, valójában senkit nem akar találni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!