Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak Tinderen, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak Tinderen, ha matcheltünk?

Figyelt kérdés

Negyvenes nő vagyok, kb. 50 matchből alig ír valaki. Aztán meg panaszkodnak a férfiak, hogy nem megy az ismerkedés...

(Ha én írok rá valakire, akkor meg kb. 90%-os a válaszadási arány, de kezd elegem lenni abból, hogy mindig én kezdeményezem.)

2021. okt. 9. 19:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Nem erről van szó.

Csak mi a francnak nyálazzam át 100 nő adatlapját, ha abból csak mondjuk 10-20 like-olna vissza.

Sokkal egyszerűbb, hogy mind a 100-at jobbra húzom, aztán amiből match lesz, abból válogatok.

2021. okt. 9. 22:11
 12/37 A kérdező kommentje:
10: Én előfizettem. Így olyanok kedvelését is látom, akiket nekem fel sem dobna a tinder és eldönthetem, hogy akarok-e vlük ismerkedni, vagy sem. Viszont ha ezek ilyen "mindenkit jobbra húzok, mert lusta vagyok" kedvelések, akkor sok értelme nincs az előfizetésnek.
2021. okt. 9. 22:28
 13/37 anonim ***** válasza:
Le lett írva miért húznak mindenkit jobbra. A felfogásodnak nincs értelme.
2021. okt. 9. 22:42
 14/37 anonim ***** válasza:

Unpopular opinion: 21. században élünk, a nőknek van szavazati joga, nem kell otthon maradniuk háztartásbelinek,... ezzel jár az is, hogy ők is kezdeményezhetnek, sőt néha 'kell' is. Ez a kezdeményezzen a férfi olyan korból maradt itt amit egy nő se szeretne megélni.

Egy közös platformon vagytok, mindketten feltehetőleg ugyan azon célért (párkeresés), ha valaki tetszik írj rá és kész, ha nem, akkor meg nem mindegy, hogy írt-e?

Hogy mi az oka..? Passz, sok lehetőséget leírtak már itt, bármelyik lehet, valószínűleg minden match-nél más az ok...

2021. okt. 9. 22:43
 15/37 anonim ***** válasza:
A 14-es már megint jól látja.
2021. okt. 9. 22:59
 16/37 anonim ***** válasza:
Tinder előfizetésnél nincs lejjebb.
2021. okt. 9. 23:17
 17/37 anonim ***** válasza:

Én főként olyankor nem írok, amikor több match-em van mint amennyivel elbírok. Annak nem látom értelmét, hogy egyszerre 5-10 nőre ráírjak, utána meg nem tudom követni, szeretek a beszélgetéseknél rendesen ott lenni és nem csak odavágni 2 mondatot.

Benne van az is, hogy nem ülök egész nap a gép / telefon előtt, hogy nézzem kivel kerültem össze. Illetve ha egy hölgy megelőz az írásban akkor nála már nyilván nem tudok nyitni. Illetve ekkor ő el is veszi a figyelmet a többi elől.

De elég kezdő vagyok ebben, nem ismerem a tinderes etikettet ha van olyan.

2021. okt. 10. 01:17
 18/37 A kérdező kommentje:

Én szoktam kezdeményezni, ráírni a nekem szimpatikus férfiakra, alakult is már így ki több beszélgetés, sőt, randi is.

Viszont ha én kezdeményezek, akkor a pasi mínuszból indul, sokkal többet kell beletennie az ismerkedésbe, hogy meggyőzzön, akarjak vele találkozni.

2021. okt. 10. 09:29
 19/37 A kérdező kommentje:
16: Persze, mert jobb mindenkit jobbra húzni. 😉 Nekem hasznosnak bizonyult az előfizetés, mert ahogy mindenki mondja, jelentős férfitöbblet van, esélyem sincs mindenkit végignézni.
2021. okt. 10. 09:32
 20/37 anonim ***** válasza:

megfordítom: Ha a pasi nem ír, miért nem írnak a nők és miért nem képesek felnőni és felelősséget vállalni, tenni azért, hogy kapcsolatuk legyen?

Aztán meg panaszkodnak, hol a rendes pasi.

Ennyi idősen remélem kinőtted a hercegnő vagyok, meg én vagyok nő, ő teperjen felfogást. Nem dől össze a világ, ha megerölteted magad és te írsz neki. Képzeld, a nőkkel ellentétben a pasi ÖRÜL egy szia mizunak is.

"előfizetéshez túl smucigok,"

nem smucigság csillagom. Amikor valaki azért fizet pénzt (badoo-n 1 üzenet 3 ezer ft), hogy te elolvasd az üzit és szó nélkül töröld, az nemcsak megalázó érzés, de ennyi erővel félretehetné azt az összeget.

2021. okt. 10. 10:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!