Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi vékony pasi Tinderen?
10
Ja, durvan megfordult a dolog es rossz iranyba. Soha nem jo senki, de aztan szenved, hogy nem kell senkinek🤷
Ennyi erovel elvarhatnam, hogy nezzen ki a no igy, ugy, amugy, legyen ilyen meg olyan, de akkor nem kerem az incel jelzot es teljes megertest kovetelek, elfogadast es sajnalatot, hiszen jar a szerelem mindenkinek es olyan regota valogatok, hogy jaaaj szegeny szivem faj. (Ironia)
A szerelem nem igy mukodik, hogy a listadon mindennek egyeznie kell 100%ig. + Lehet igy nez ki, de a kisugarzasa es kemia ugy megszedit, hogy csak nezek.
13
A cső alkoholizmust kihagytad. 90% ban van legalább 1 piálós kép és nem a prolikról, hanem egyetemet végzettekről beszélek. Van, aki kiköti a profiljában, hogy olyat keres, aki szereti a bort....
nálam elég gyakori, ha elmondom, hogy nem igazán iszom, nem járok kocsmába KIAKADNAK és elkedi "de hát kocsmázni férfias, meg kocsmázni magyar szokás"
Akkor én ukrán transzi vagyok XD
15
én meg nőben, lehet elég nehéz elhinni. Náluk is heti és minimum 1 pohár bor naponta
Igen muci egy alkesz is ezt mondja, hogy jaaaj hat a hetvegi italozgazas, ugyan mar az kell.
Gondolom ha kimarad 1-2 het, tiszta idegbeteg vagy, vagy szaraz novemberben.
Tudod, a rendszeressegtol leszel alkesz. Ha nem birsz ki 1 alkalmat es minden bajod van tole, mert kell es neked jar, mert kibirtal egy hetet nelkule.
Ami most hetente, az megszokotta valik es abbol lesz a heti tobb🤫
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!