Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha így nyomulnák a csajra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így nyomulnák a csajra, dominálósabb pasinak tűnnék a szemébe?

Figyelt kérdés

Mondjuk randi előtt még odalöknék neki határozottan egy szerződést. Abba lenne leírva hogy aláveti magát a dominálós alfahím akaratomnak. És vissza jelzésként ha azt mondom rá hogy "jó kislány'' akkor elégedett vagyok a viselekdésével. Ha meg aztat hogy "rosz kislány"" akkor büntire számíthat.

Ezt persze egy ilyen menő öltönybe öltözve tenném. Hogy érzékelje hogy én egy sikeres dominálós aflahím vagyok.

2021. okt. 9. 09:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%

19, ezt a mondatot, hogy őszinte legyek nem értem. Az persze, hogy hátrány, ha pszichopata. De az, hogy valaki olvasott, értelmes nem ezt takarja és senki nem feltételezi néhány értelmes megnyilvánulás után a másikról, hogy elmebeteg. Kivéve, ha az értelmes megnyilvánulás erre utal.

Volt szerencsém az oldalon is olyannal beszélgetni, aki értelmes volt, de érzelmileg igen sérült. Értékeltem, mint beszélgető társat, de soha nem találkoztam volna vele önként.

Attól, hogy valaki értelmes és lehet vele kommunikálni, véleményt cserélni, még nem csúszik a bugyi és elkönyvelhetem, hogy ijesztő alak. De attól pláne nem csúszik a bugyi, ha egyszerű, mint a faék és erre még büszke is. Pusztán ennyit írtam a 17-es hsz-ban.

A második felvetésedre reagálva, persze, hogy troll. Nem hinném, hogy itt bárki komolyan veszi egy pillanatig is.

2021. okt. 9. 10:53
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltam, hogy ha értelmes, még lehet pszicho és minél értelmesebb, annál nehezebben szűröd ki. Nyilván nem azt mondom, hogy legyen paraszt inkább, csak azt mondom, hogy a csajozás tekintetében nem elsődleges szempont, mint ahogy sugallod. Arról nem is beszélve, hogy nem a te helyesírásod/fogalmazásod az általános sajnos. Inkább a tőmondatok.
2021. okt. 9. 11:02
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Autocorrect: mijen???? 🤣🤣
2021. okt. 9. 11:07
 24/29 anonim ***** válasza:

22, én csak magamból tudok kiindulni és nekem imponál, ha valaki értelmes. Persze ez nem zárja ki, hogy amúgy érzelmileg erősen sérült, esetleg más pszichés bajjal bír. De azt előre vetíti, hogy tudunk majd beszélgetni, vitázni, vannak értelmes gondolatai, tapasztalatai, tudása sok téren, ami sok témát jelent a későbbiekre nézve.

Nekem az elmélyült, sokrétű beszélgetés (lehetősége) elsődleges szempont, mind barátok, mind párkeresés terén. De abban egyetértek, hogy, főleg online térben ritkán fut bele jó beszélgető/vita partnerbe az ember. De ezen az oldalon akad pár, alapvetően ezért járok ide.

Ami a párkeresést illeti, én jellemzően nem online űzöm és a baráti társaságban is ritka aki online keres partnert, így fogalmam sincs mennyire általános elvárás az értelmes írásos megnyilvánulás. Szomorú, ha valóban előbb lesz befutó a Mijen vót a napod Pista, mint aki képes két épkézláb mondatot írni. Szerintem ennek elsődleges mércének kéne lennie, főleg online, mikor más kapaszkodó nincs.

2021. okt. 9. 11:10
 25/29 anonim ***** válasza:
Leginkább érthető legyen, én azt mondom. Úgyis ha kapcsolatra megy ki az egész, akkor élőbeszéd lesz, ott meg nem hallod ki mijen lyével mondlya, hogy őt hol tette le a gója. ...érted.
2021. okt. 9. 11:33
 26/29 anonim ***** válasza:
már kérdeztél pár hete dominálósan és azóta nem fogtad fel, hogy zaklató vagy?
2021. okt. 9. 11:40
 27/29 anonim ***** válasza:

Persze, de elkerülhetetlen, vagy legalábbis oda kell külön figyelni rá, hogy ne kommunikáljatok írásban is. Főleg amíg nem laktok együtt és az én szememet nagyon zavarja.

Meg itt a másik kérdés, hogy ennyire kevéssé érdekli, hogy trehány, (és ha igen, ez még hol mutatkozik meg) vagy ennyire nem tudja mit, hogy írunk? Mindkét esetben korrigálható a hiba, de szerintem állandó vita forrás lenne, hogy bszogatom ezért.

Sima baráti beszélgetésben én se figyelek úgy pl a vesszőkre, nem is erősségem a használatuk. De a szavak helyes leírása más kategória nálam.

De a lényeg, hogy ezek szerint én fektetnek rá az átlagnál nagyobb hangsúlyt 😁 ezt megjegyzem a későbbiekre nézve.

2021. okt. 9. 11:41
 28/29 anonim ***** válasza:
Nálad. De akkor úgy fest te se mindenben, meg mindig. Ezért kellene szerintem ezt vagy csak elengedni vagy akkor mindig tökéletesen neked is, mindenkivel. Van aki meg tökéletesen ír, csak a franya ekezeteket nem akarja, mert hogy lassú. Pedig ez is hiba és ha a hiba trehányság, akkor trehány ő is, ki tudja még miben. Nem azt mondom, szűrj vele, kerüld, ha bántja a szemed, de egyébként engedd csak el a francba, több időd marad neked is máson agyalni.
2021. okt. 9. 11:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Te ne nyomuljál sehogy. Csak a csúcspasik nyomuljanak. De nekik meg nem kell, mert mi előbb nyomulunk rájuk.
2021. okt. 10. 12:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!