Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kéne elfogadónak lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kéne elfogadónak lenni a túlsúlyos emberekkel?

Figyelt kérdés

Nekem szimpatikus az ami nyugaton történik, hogy már egyre elfogadóbbak azzal, ha valaki túlsúlyos, ráadásul már nem csak vékony emberekkel reklámoznak. Azt kell tudni, hogy minden korban volt szépségideál, voltak olyan korszakok, ahol a kövérebb férfiak-nők számítottak vonzónak, nézzetek meg régi festményeket. Ezzel nem az egészségtelen életmódot akarom propagálni, mindenki jól teszi, ha foglalkozik az egészségével, de hazudik az az ember, aki azt mondja, hogy nem tud szexuálisan vonzódni a túlsúlyosakhoz. Ez egy hazugság! A kultúra rengeteget manipulál, volt olyan korszak, ahol a vékony volt a nem vonzó, de akkor is jól lehetett szexelni egy vékonnyal és egy túlsúlyossal, ez most is így van. Rengeteg olyan komponens van amitől vonzóvá válik számunkra a másik.

Aztán ott van a másik hazugság, hogy a túlsúlyos emberek lustaságból, igénytelenségből azok. Ez nem csak hazugság, body shaming is. Saját példa, jó ideje edzek egy héten többször, kevesebbet eszek, próbálok kevesebb szénhidrátot bevinni mégis van rajtam felesleg. Nagyrészt genetikán múlik az, hogy ki mennyire hízik, ki mennyire tud fogyni, izmosodni. Egyik barátom, ha egész nap nasizik egyáltalán nem hízik, karantén alatt rengeteg junk foodot evett, nem hízott semmit, jó genetikával született. Én akkoribban nem edzettem, én se nagyon figyeltem oda mit eszek, sokat híztam emiatt. Ilyenek miatt szigorú büntetéssel súlytanám a testszégyenítő embereket. Mindenkibe meglehet találni a szépet.

2021. okt. 6. 06:21
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Ebben mindben igazad van. Ettol meg NEKEM nem fog tetszeni egy tulsulyos no, ha igenyes, ha szep az arca, ha a vilag legsimulekonyabb termeszete is van, akkor SEM.

Kiraly, hogy neked igen, mert igy nagyobb az esely arra, hogy nem csak a vekony nok lesznek kapcsolatban a vilagon.

Nyilvan ledagadtozni nem fogom, normalisan viselkedek vele akar barati korben, akar munkahelyen vagy boltban, hivatalban, stb. Az azert szerintem eleg ritka, hogy csak ugy beszologatnak egymasnak random emberek, hogy fu de dagadt vagy, b*szkikam. Nekem sem szologatnak be, hogy hu de vekony vagy, de ha igen, akkor nem erdekel, mert tudom, hogy vekony vagyok, szoval nagy ujdonsagot nem mondott :D

A helyedben tarskeresore kulon azt nem irnam ki, hogy van rajtad felesleg, mert a kepekbol - jo esetben - latszik. Csak annyit irj, hogy hetente tobbszor edzel, es kesz. Mert igy mar mentegetozol elore, ez a viselkedes a nok szemeben pedig sokkal inkabb lelombozo, mint maga a tulsuly.

2021. okt. 7. 09:38
 42/45 A kérdező kommentje:

#40 Neked van borzasztóan egyszerű gondolkozásod, és sértő is, mert azt írod, hogy senki nem akar velem kapcsolatot. Ezt honnan tudod? Hogy merészelsz ilyet állítani egy ismeretlen emberről?

Nagyon fiatal koromban volt időszak amikor kitaláltam azt, hogy nem tetszenek a teltebb nők, kitaláltam azt, hogy van egy ideálom. Ez az egész ideálosdi egy marha nagy fantázia, mert a valóság nem olyan, hogy van egy ideálod, amihez görcsösen ragaszkodsz, és majd elfog jönni, mert az univerzum megadja majd. Ez badarság! Annyi olyan ember van aki olyan partnerrel jön össze, aki eltér az ideáljától, mert az ideál csak egy fantázia. Ha ennyire görcsösen ragaszkodsz az ideálodhoz magaddal fogsz kicseszni, ezt most tapasztalatból is mondom. Tetszettem annak idején egy lánynak, kitaláltam azt, hogy nem tetszik, már bánom azt, hogy nem viszonoztam ezt, akkor is vonzónak találtam, de hazudtam, mert ragaszkodtam az ideálhoz. Testalkati téma is pont ilyen. Minek kell a testalkatokat egyáltalán kategorizálni? Csak félre vezeti az embert és fantázia világot talál ki, amiben létezik olyan, hogy ideál, pedig ilyen nincsen. Lehet, hogy nagyon fiatal vagy, hogy ilyeneket állítasz, de drukkolok, hogy kinőj ebből.

Body project prémium funkcióját használom, egyik barátommal felezésben, adtam le kilókat, voltam orvosnál makkegészséges vagyok, de attól még sajnos nem mennek le könnyen a kilóim. Írtam az előbb, hogy genetika kérdése ez is. Ha valaki nem érti meg azt, hogy nincs egyforma genetika, az egy tudatlan szívtelen idióta, erre nem tudok szebbet mondani. Nem várok el semmit másik embertől, ki mondta azt, hogy elvárom, hogy lefogyasson? Azt írtam, hogy barátokkal, társsal ezeket könnyebb véghez vinni. Ha a barátom nem mondta volna ezt az edzési lehetőséget, lehet bele se kezdtem volna. Az ember egy jó párkapcsolatban általában szárnyra kap, és az élet minden területén sikeresebb szokott lenni. Ne magasztaljuk már fel ennyire az ember individualitását és ne becsüljük alá a párkapcsolatok hasznosságát! Ezek miatt írtózom a felszínességtől és örülnék, hogyha feltudna nőni a társadalom.

2021. okt. 7. 14:22
 43/45 anonim ***** válasza:
91%

"kövéren is megnéznélek"

Értsd: "akkor is elérem, hogy rosszul érezd magad".

Hasonlókat kívánom, remélem, amit a legjobban gyűlölsz, mindennap megtörténik veled.

2021. okt. 7. 14:32
 44/45 anonim ***** válasza:
64%

A body positivity azt jelenti,hogy azt próbálom elfogadni, amin nem tudok változtatni, pl, ha eláll a fülem, vagy görbe az orrom.

De a túlsúlyon lehet változtatni. Az nem genetika, hogy telezabálom magam esténként és ló.f.szt se teszek a fogyásért. :D

2021. okt. 8. 19:07
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

Na itt rlntod el. Ahogy itt rontják el nyugaton is a body pozitivity-s emberek.

Több tiszteletet kikérni magadnak teljesen jogos. Senki nem érdemli meg h kevesebbként bánjanak vele a súlya miatt.

Na de azt elvárni h mindenki vonzódjon a túlsúlyosakhoz nevetséges. Az emberek nem tudják megválasztani a preferenciáikat.

2021. okt. 9. 09:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!