Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem kéne elfogadónak lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kéne elfogadónak lenni a túlsúlyos emberekkel?

Figyelt kérdés

Nekem szimpatikus az ami nyugaton történik, hogy már egyre elfogadóbbak azzal, ha valaki túlsúlyos, ráadásul már nem csak vékony emberekkel reklámoznak. Azt kell tudni, hogy minden korban volt szépségideál, voltak olyan korszakok, ahol a kövérebb férfiak-nők számítottak vonzónak, nézzetek meg régi festményeket. Ezzel nem az egészségtelen életmódot akarom propagálni, mindenki jól teszi, ha foglalkozik az egészségével, de hazudik az az ember, aki azt mondja, hogy nem tud szexuálisan vonzódni a túlsúlyosakhoz. Ez egy hazugság! A kultúra rengeteget manipulál, volt olyan korszak, ahol a vékony volt a nem vonzó, de akkor is jól lehetett szexelni egy vékonnyal és egy túlsúlyossal, ez most is így van. Rengeteg olyan komponens van amitől vonzóvá válik számunkra a másik.

Aztán ott van a másik hazugság, hogy a túlsúlyos emberek lustaságból, igénytelenségből azok. Ez nem csak hazugság, body shaming is. Saját példa, jó ideje edzek egy héten többször, kevesebbet eszek, próbálok kevesebb szénhidrátot bevinni mégis van rajtam felesleg. Nagyrészt genetikán múlik az, hogy ki mennyire hízik, ki mennyire tud fogyni, izmosodni. Egyik barátom, ha egész nap nasizik egyáltalán nem hízik, karantén alatt rengeteg junk foodot evett, nem hízott semmit, jó genetikával született. Én akkoribban nem edzettem, én se nagyon figyeltem oda mit eszek, sokat híztam emiatt. Ilyenek miatt szigorú büntetéssel súlytanám a testszégyenítő embereket. Mindenkibe meglehet találni a szépet.

2021. okt. 6. 06:21
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
87%

Ezt a marhaságot, hogy a kultúra manipulál, és csak ezért nem vonzódunk a kövér emberekhez...vagyis ha mától 120 kilós embereket mutogatnak a tv-ben, interneten, akkor meg fogom kívánni őket?

Ez már tényleg az egoizmus netovábbja, hogy minden másban keressük a hibát, minthogy normálisan éljünk...

2021. okt. 6. 09:36
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

"elfogadóbbak azzal, ha valaki túlsúlyos, ráadásul már nem csak vékony emberekkel reklámoznak"

Ha megnézed, hiába a plus size modellek népszerűsítése, velük is ugyanúgy egy irreális szépségideált akarnak eladni, mint anno a '90-es években Kate Moss-szal és a 40 kilós modellekkel.

Csekkold le a felkapott plus size modellek fotóit! Egyikükön sem látsz narancsbőrt, nem lóg a bőrük, nem fodrozódik a hasukon a felesleg, hiába van rajtuk a méretük alapján 10-20 kiló felesleg. Miért? Mert babapopsi feszességűre van photoshoppolva mindenük.

2021. okt. 6. 09:40
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
21-es, pedig ha soha nem kezdünk el lábat szőrteleníteni, senkinek nem jut eszébe, hogy kéne.
2021. okt. 6. 10:15
 24/45 anonim ***** válasza:
2%

"kideríteni, megoldani a testi, lelki okait, és lefogyni"

Tudod, mi volt az én lelki okom? Nem akartam, hogy a férfiak megnézzenek, nem akartam szexuális lény lenni. Ez azért nagyon nehéz volt.

2021. okt. 6. 10:17
 25/45 anonim ***** válasza:
26%
24 - ezt a hülyeséget. Vagy benyaltad a hülye feminista dumát, vagy erre fogod, hogy lusta vagy és nem akarsz lefogyni, mert így kényelmesebb.
2021. okt. 6. 10:24
 26/45 anonim ***** válasza:
23 Pedig valakinek eszébe jutott először :D
2021. okt. 6. 10:24
 27/45 anonim ***** válasza:
nekem aztan teljesen mindegy, ki hany kilo, de nem tetszenek a tulsulyos emberek. egyszeruen taszitanak. es nem, nem azert, mert manipulalva lennek vagy ‘agymosott’ lennek, egyszeruen az ember termesztes, egeszseges allapota az NEM a tulsulyos allapot es kesz. nalunk a csaladban mindenki vekony/atlag alkatu, mindig is ezt tartottam a magam reszerol normalisnak es vonzonak, tehat nem kene kover pasi. de nem itelem el oket, baratkozni baratkoznek kover emberrel. de utalom, ha szamonkerik rajtam, miert nem jonnek be a koverek.
2021. okt. 6. 10:27
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

"ezt a hülyeséget. Vagy benyaltad a hülye feminista dumát, vagy erre fogod, hogy lusta vagy és nem akarsz lefogyni, mert így kényelmesebb."

Pszichoterápián derült ki, és lefogytam. Nagyon sok réteget hordok, hogy ne látszódjak. De nagyon vissza akarok hízni, annyira jó volt, hogy senki nem látott.

2021. okt. 6. 10:33
 29/45 anonim ***** válasza:
60%

Ha beteg akkor fogadnàm el.

A túlsúlyossàgnak vagy egy rakás szövődménye , ezért az egyènnek a SAJÀT egèszsège èrdekèben kellene vàltoztatnia.

A hozzàszólàsok nagy részét olvasva felesleges BMI-vel vagy zsigeri zsírral dobàlózni.

Majd az elfogadás megszèpiti a rövidebb időt , és meghosszabbítja a kórházban töltöttet.

2021. okt. 6. 10:52
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Túlsúlyosként eddigi tapasztalataim szerint az emberek nagy része toleráns. Szóval senkit sem kell erre is külön érzékenyíteni (az egész jelenség amúgy is túl van tolva rendesen), mert mindenki el tudja dönteni, hogy mi tetszik neki és mi nem. Ebben pedig benne van a szexualis vonzalom is. Szóval nem hazugság, hogy valakinek nem vonzó a túlsúly.
2021. okt. 6. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!