Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor unják meg a nem incelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor unják meg a nem incelek a válaszolást a sok incel kérdésre?

Figyelt kérdés
Csak ma volt vagy 15 ilyen kérdés.

2021. okt. 3. 22:07
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
23%

"Ha a párkapcsolati piac valóban olyan jó lenne, mint mondjuk 15 éve, az ilyen arcok nem itt irogatnának, hanem boldogan vacsoráznának a párjukkal"

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

En vagyok a #41, #42, #43, #45 es a #49. Nezd meg a datumokat :)

Vagyis a regi nota szol idotlen idok ota :)

37F incel

2021. okt. 7. 06:59
 42/46 A kérdező kommentje:

Pedig 2011 biztosan nem volt olyan rossz, mint a mostani idők. Akkor még a lányok várták a szórakozóhelyen, hogy a fiúk odamenjenek hozzájuk. Sok lány volt, hogy hiába.

Ma ehhez képest ha nő vagyok, szétszednek ezeken a helyeken.

2021. okt. 7. 16:25
 43/46 A kérdező kommentje:
Én az utóbbi 10 évben végignéztem, ahogy a párkapcsolati piaci értékem fokozatosan lemegy incel kategóriába, annak ellenére, hogy folyamatosan fejlesztettem magam és valódi eredményeket értem el.
2021. okt. 7. 16:26
 44/46 anonim ***** válasza:

És az nem játszik, hogy ebben a 10 évben öregedtél és azok a csajok akiket fel akarsz szedni inkább a fiatalabb pasikat választják?

Néha olyan érzésem, hogy ti nem is barátnőt akartok hanem minél több csajt megdugni.

2021. okt. 7. 17:39
 45/46 A kérdező kommentje:

44: A mennyiségből lesz a minőség hosszú távon. A barátnőmet a 30adik randin fogom megtalálni (de 30 nem hiszem, hogy lesz).

A kinézetem mostanában lehet fog romlani, de egyelőre még nem következett be a "probléma"

2021. okt. 7. 20:01
 46/46 A kérdező kommentje:
Egyébként meg korábban 90kg voltam, a fejem egy jóllakott 5 évesre hasonlított.
2021. okt. 7. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!