Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor unják meg a nem incelek a válaszolást a sok incel kérdésre?
"Ha a párkapcsolati piac valóban olyan jó lenne, mint mondjuk 15 éve, az ilyen arcok nem itt irogatnának, hanem boldogan vacsoráznának a párjukkal"
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
En vagyok a #41, #42, #43, #45 es a #49. Nezd meg a datumokat :)
Vagyis a regi nota szol idotlen idok ota :)
37F incel
Pedig 2011 biztosan nem volt olyan rossz, mint a mostani idők. Akkor még a lányok várták a szórakozóhelyen, hogy a fiúk odamenjenek hozzájuk. Sok lány volt, hogy hiába.
Ma ehhez képest ha nő vagyok, szétszednek ezeken a helyeken.
És az nem játszik, hogy ebben a 10 évben öregedtél és azok a csajok akiket fel akarsz szedni inkább a fiatalabb pasikat választják?
Néha olyan érzésem, hogy ti nem is barátnőt akartok hanem minél több csajt megdugni.
44: A mennyiségből lesz a minőség hosszú távon. A barátnőmet a 30adik randin fogom megtalálni (de 30 nem hiszem, hogy lesz).
A kinézetem mostanában lehet fog romlani, de egyelőre még nem következett be a "probléma"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!