Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor unják meg a nem incelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor unják meg a nem incelek a válaszolást a sok incel kérdésre?

Figyelt kérdés
Csak ma volt vagy 15 ilyen kérdés.

2021. okt. 3. 22:07
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
25%
Redditen csak femcelek vannak lasd FemaleDatingStrategy
2021. okt. 3. 23:23
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Most néztem meg, vannak incelek. (Amúgy a femcel is incel, ne szexistáskodjunk.)
2021. okt. 3. 23:30
 13/46 A kérdező kommentje:

Mivel az inceleket ledobták az igazság kimondása miatt. Egyébként az FDS -en nem femcelek vannak, hanem átlagos nők, akik be akarnak fogni a konyhába egy kigyúrt 190 centis lapátállú Chadet hosszú távra.

Nehéz, de el kell ismerni, hogy az ott leírt taktikák működnek és sokaknak sikerült.

2021. okt. 3. 23:30
 14/46 anonim ***** válasza:
97%
S az incelek mikor unják már meg a picsogást? Mivel leszel előrébb haver? Ha másik 20 emberrel együtt gyűlölitek a fél világot, vagy ha valami kimozdítana végre a holtpontról? Mit szeretnél jobban a jövőben? Még 10 évig incel lenni vagy csajt?
2021. okt. 4. 00:38
 15/46 anonim ***** válasza:
0%

13, Nem, nem erről szól. Beleolvastam ebbe subredditbe, de agyhalál. Férfi gyűlölet töményen.

Már a szó használat is... HVM és LVM. = High Value Man és Low Value Man. Shaming language lvl 100

Itt nem szűz nők incelkednek, mint a pasiknál, hanem feketeöves szarkavarók lufira fújt egóval oktatják egymást hogyan ne adják lejjebb bizonyos férfiaknál.

2021. okt. 4. 00:50
 16/46 A kérdező kommentje:
Már kezdődik is.
2021. okt. 4. 00:53
 17/46 A kérdező kommentje:

15: Én a youtube podcastot néztem, amiben a sub vezetői beszélgetnek.

HVM: Chad, aki nemcsak hosszútávú kapcsolatra hajlandó, de be is csicskul a nőnek.

LVM: Chad, akinek a nő csak szexre kell

NVM: Nem Chad férfi, aki Redpill/blackpill/mgtow/purplepill/PUA csapat képviselője.

A többi férfi pedig nem létezik.

2021. okt. 4. 00:56
 18/46 anonim ***** válasza:
96%

Egy időben volt egy srác, aki rendszeresen ugyanazt írta ki a "magány, egyedüllét" kategóriában. Elmesélte, hogy gépezik egész nap, néha ráír nőkre egy chat-oldalon, de "sose jön össze semmi", amelyik válaszol, azzal közli, hogy neki nem mindegy hogyan öltözik a nő, valamint hogy "mit nem fog megengedni ezzel kapcsolatban majd".

Panaszkodott folyamatosan, hogy soha semmi nem jön össze és "megőrül a magánytól".

"Ismerkedj élőben" -> "Mit szólnának, majd ott szerencsétlenkednék, lebunkóznának, megszégyenítenének"

"Menj kirándulni, a természetbe, ki tudja kivel találkozol, valamint a séták jót tesznek" -> "Neem, lakás elhagyása nem az erősségem"

"Ha nem mozdulsz ki a lakásból, hogy akarsz változást az életedben, párkapcsolat esetén programokat miképpen szerveznél ha nincsenek tapasztalataid, ismereteid a világról?" -> "Nekem olyan lány kell aki mindig velem lenne és ha szeret az nagyon jó"

"Menj sportolni valamit" -> "Neem, ez nem nekem való"

"Kérd pszichológus tanácsát" -> "Mi vagyok én hülyegyerek, ott majd rajzolgatok és abból majd mit mond, nem hiszek én ebben az egészben/nem érdekel/nekem úgysemenne/nem tudna segíteni/sokba kerül"

Az ilyen típusú kérdések periodikusan ismétlődnek az oldalon.

Végül amikor érvek elfogytak: "te tuti nő vagy és azért írsz ilyeneket".

A panaszkodó kérdések dömpingjébe bele lehet fáradni akkkor, ha bármi javaslat, ötlet van, mindegyik azonnal le van pattintva.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..

Segítsen az illetőnek, aki tud...

2021. okt. 4. 05:17
 19/46 anonim ***** válasza:
95%

Egy idő után unalmas tud lenni a fekete-fehér látásmód, meg az újra és újra leírt segítőszándékú válaszok elutasítása.

Ebben a kategóriában pedig a "jó pasi, jó kocsi, van nő", de "többieknek nem jut" típusú kérdések tömkelege figyelhető meg.

2021. okt. 4. 06:16
 20/46 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a férfihang egy magyar incel oldalnak mondható..
2021. okt. 4. 07:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!