Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor unják meg a nem incelek a válaszolást a sok incel kérdésre?
Mivel az inceleket ledobták az igazság kimondása miatt. Egyébként az FDS -en nem femcelek vannak, hanem átlagos nők, akik be akarnak fogni a konyhába egy kigyúrt 190 centis lapátállú Chadet hosszú távra.
Nehéz, de el kell ismerni, hogy az ott leírt taktikák működnek és sokaknak sikerült.
13, Nem, nem erről szól. Beleolvastam ebbe subredditbe, de agyhalál. Férfi gyűlölet töményen.
Már a szó használat is... HVM és LVM. = High Value Man és Low Value Man. Shaming language lvl 100
Itt nem szűz nők incelkednek, mint a pasiknál, hanem feketeöves szarkavarók lufira fújt egóval oktatják egymást hogyan ne adják lejjebb bizonyos férfiaknál.
15: Én a youtube podcastot néztem, amiben a sub vezetői beszélgetnek.
HVM: Chad, aki nemcsak hosszútávú kapcsolatra hajlandó, de be is csicskul a nőnek.
LVM: Chad, akinek a nő csak szexre kell
NVM: Nem Chad férfi, aki Redpill/blackpill/mgtow/purplepill/PUA csapat képviselője.
A többi férfi pedig nem létezik.
Egy időben volt egy srác, aki rendszeresen ugyanazt írta ki a "magány, egyedüllét" kategóriában. Elmesélte, hogy gépezik egész nap, néha ráír nőkre egy chat-oldalon, de "sose jön össze semmi", amelyik válaszol, azzal közli, hogy neki nem mindegy hogyan öltözik a nő, valamint hogy "mit nem fog megengedni ezzel kapcsolatban majd".
Panaszkodott folyamatosan, hogy soha semmi nem jön össze és "megőrül a magánytól".
"Ismerkedj élőben" -> "Mit szólnának, majd ott szerencsétlenkednék, lebunkóznának, megszégyenítenének"
"Menj kirándulni, a természetbe, ki tudja kivel találkozol, valamint a séták jót tesznek" -> "Neem, lakás elhagyása nem az erősségem"
"Ha nem mozdulsz ki a lakásból, hogy akarsz változást az életedben, párkapcsolat esetén programokat miképpen szerveznél ha nincsenek tapasztalataid, ismereteid a világról?" -> "Nekem olyan lány kell aki mindig velem lenne és ha szeret az nagyon jó"
"Menj sportolni valamit" -> "Neem, ez nem nekem való"
"Kérd pszichológus tanácsát" -> "Mi vagyok én hülyegyerek, ott majd rajzolgatok és abból majd mit mond, nem hiszek én ebben az egészben/nem érdekel/nekem úgysemenne/nem tudna segíteni/sokba kerül"
Az ilyen típusú kérdések periodikusan ismétlődnek az oldalon.
Végül amikor érvek elfogytak: "te tuti nő vagy és azért írsz ilyeneket".
A panaszkodó kérdések dömpingjébe bele lehet fáradni akkkor, ha bármi javaslat, ötlet van, mindegyik azonnal le van pattintva.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
Segítsen az illetőnek, aki tud...
Egy idő után unalmas tud lenni a fekete-fehér látásmód, meg az újra és újra leírt segítőszándékú válaszok elutasítása.
Ebben a kategóriában pedig a "jó pasi, jó kocsi, van nő", de "többieknek nem jut" típusú kérdések tömkelege figyelhető meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!