Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor unják meg a nem incelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor unják meg a nem incelek a válaszolást a sok incel kérdésre?

Figyelt kérdés
Csak ma volt vagy 15 ilyen kérdés.

2021. okt. 3. 22:07
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

#30: a 22-es nem problématagadó, hanem tisztán látó. TE vagy a problématagadó, mert nem akarod belátni, hogy a 22-esnek igaza van.

Semmi baj ezzel a világgal, minden értelmes ember köszöni, remekül boldogul. Kivéve azok a lúzerek, akik ahelyett, hogy magukba néznének és mindent megtennének az önfejlesztésükért, hogy normális emberként létezhessenek, inkább komplett konteókat találnak ki önvédelemből.

Ráadásul nem veszitek észre, hogy az egész teljesen kontraproduktív, hiszen nem csupán rohadtul nem oldja meg a problémáidat ez az egész idióta incel-pill-chad mittudoménmilyenökörség elmélet, de még jobban elszigetel a világtól, a valóságtól, a társadalomtól, a nőktől stb, és még több kirekesztést okoz - jogosan.

Senki nem azt állítja, hogy nincs probléma. Ellenkezőleg, ez az egész incel-hiszti, meg bugyuta tabletta-teória a probléma, amely csak még mélyebbre ás benneteket.

2021. okt. 5. 07:35
 32/46 A kérdező kommentje:

31: Írjam le mégegyszer a 24es kommentet? Abban leírtam a lényeget.

"Semmi baj ezzel a világgal, minden értelmes ember köszöni, remekül boldogul.":

Ismerek pár ilyen férfit. Ők hazudnak erről nem csak másoknak, de saját maguknak is. Ma sok férfi már nem azért van párkapcsolatban, mert hosszú válogatás megtalálta élete párját, hanem azért, mert ez az egyedüli módja annak, hogy folyamatosan szexhez jusson. Gyakori, hogy a férfi összeházasodik az elő nővel, aki hajlandó volt lefeküdni vele.

"Ráadásul nem veszitek észre, hogy az egész teljesen kontraproduktív":

Ez már nem személyes probléma, ezt rajtam kívül kell megoldani. Másik dolog, hogy ma lassan úgy érzem, nagyobb esélyem van bejutni a parlamentbe incel politikusként, mint befogni egy nőt hosszú távú kapcsolatra csak hogy szexelhessek minden nap(normális ember nem is akar ilyet...).

2021. okt. 5. 08:53
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

#32: nettó baromság amiket írsz. Értem én, hogy ezzel próbálod nyugtatni magad, de akárhányszor fogod leírni, attól még nem lesz igaz.

Konteós vagy, ennyi.

2021. okt. 5. 09:20
 34/46 A kérdező kommentje:

33: Ez nem konteo, mivel három gombnyomásra van az igazság a telódon.

Play store -> Tinder -> install

2021. okt. 5. 09:27
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Mit is bizonyít a tinder (szerinted)? :D
2021. okt. 5. 09:32
 36/46 A kérdező kommentje:
Hogy a platformok, amiket a férfiak korábban csajozásra használtak, nem működnek. Gyakorlatilag nincs "avenue", ahol lehetne ismerkedni.
2021. okt. 5. 09:50
 37/46 anonim ***** válasza:
85%

#36: baromság. Ugyanúgy, mint minden, amit eddig írtál.

Egyrészt nem csak a tinder létezik (bár én sosem voltam rászorulva, de a környezetemben sokan használták, és 1-2 kivétellel sikeresen).

Másrészt ha szerinted a tinder az egyetlen csatorna, akkor eleve baj van veled. Az emberek többsége, akik párkapcsolatban élnek, nem a tinderen jöttek össze...

Harmadsorban, szerintem te alapvetően nem érted sem a világ, sem a kapcsolatok, pláne nem a nők működését, így persze, hogy könnyebb valamilyen idióta konteóba kapaszkodni, ezzel az erővel lehetsz QAnnon-hívő vagy szcientológus is, sajnos tény, hogy emberek tömegei képesek bevenni a gyíkemberes maszlagokat is.

Szerintem ébredj fel, kezdj el gondolkodni, teóriák gyártása és elsajátítása helyett cselekedj.

Az értelmes gondolkodásra való áttérés csodákat tesz. Csaxólok.

2021. okt. 5. 10:11
 38/46 A kérdező kommentje:
Férfiből egyet ismerek, aki sikeres a Tinderen. A többiek, akik onnan csajoztak be, éveken át nyomogatták, csak hogy végül legyen egy lány, aki nem is tetszik nekik, de legalább szexelhetnek vele minden nap.
2021. okt. 5. 10:21
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

#38: már bocs, de a te ismeretségi köröd aligha tekinthető reprezentatív mintának... :D

Semmit sem sikerült bizonyítanod a teóriáidból.

2021. okt. 5. 10:28
 40/46 A kérdező kommentje:

37: Egyébként blackpill követőként fontos, hogy nyitottak legyünk mások véleményére.

Miért van az, hogy szórakozóhelyen 2014ben 50% -os férfi arány mellett szép szőke lánnyal tudtam smárolni, míg most nem jön össze kb semmi (igazából 1db lány volt a harmadik világból, de az még jobban igazol engem)?

Miért van az, hogy 2018ban el tudtam jutni Tinderen a randiig, míg most a normális beszélgetésig se tudok se ugyanazokkal, se jobb képekkel se?

Hol vannak a lányok? Van valami más platform ismerkedésre, amit nem ismerek? A baráti körön keresztül csajozást ne mondjátok. Eredetileg pont azért mentem ki az életbe, mert a szűk baráti körön belül nem sikerült.

Másik dolog, hogy a kevert baráti körök is mintha megváltoztak volna 10 év alatt és őszinte barátkozás helyett kétségbeesett simpelés megy.

2021. okt. 5. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!