Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha akcentusosan tudnák beszélni a nők jobban felfigyelnének rám?
Észre vettem hogy a legtöbb nőci azzal jön hogy őt szórakoztatni kell. Mert nehogy már ő is beszélgessen randin vagy fel dobjon témákat. Ellenben! Ha egy külföldcsávó kerül melléjük, a nők hirtelen elfelejtik hogy ők a hercegnők akiket szórakoztatni kell. Ellenkezőleg! Ők mennek át udvari bolondba és idegenvezetőbe, szórakoztassák az A2-es angoljukon hadoválva a külföldcsávót, meg vihorásznak erőlteteten a poénjain miközbe felét se értik.
Ha elkezdek angolul vagy akcentusal magyarul beszélni egy szórakozó helyen, akkor a nők azt foglyák hinni hogy külföldcsávó vagyok, és nyert ügyem lessz?
Első körben segítene, ha magyarul tudnál rendesen. Hiába mondod akcentussal, hogy "tudnák" gyorsan lebuksz vagy minimum nevetséges leszel.
A kérdésed incel háttérideológiájának irrealitásáról már ne is beszéljünk.
Kérdező, te még magyarul se tudsz, hogyan szeretnél bármilyen más nyelven megtanulni?
Az elképzelés amúgy is nevetséges. Nem is kell nyelvet beszélned, hogy értsd, melyik akcentus a valódi és melyik az erőltetés. Rettenetesen feltűnő és nagyon nevetségesen hangzik. Míg Magyarországon éltem és találkoztam egy külföldivel, aki nehezen beszéli a magyart, mindig felajánlottam, hogy átválthatunk angolra (vagy olaszra), ha neki kényelmesebb, te már itt elvéreznél.
A barátom skót (Skóciában élek, tizennyolc évesen szereztem C1-est, szóval ne előítéletekből indulj ki), számomra nagyon vonzó az akcentusa, de önmagában semmi se érne. Eleve az sokkal többet számít, hogy mit mond. A hülyeség az minden nyelven, minden akcentussal hülyeség.
1# "incel háttérideológia"
:DDDDDDD
A kérdező leírt egy megfigyelést, ebben mi az ideológia?
És b*ki, most hogy mondod... Tényleg van ez a jelenség :D De megnyugtatlak, ezt a felszínesebb lányok csinálják, akik max egy dugásra mennek rájuk, de legtöbb esetben még arra se :)
"szórakoztassák az A2-es angoljukon hadoválva a külföldcsávót"
Írja ezt, aki még magyarul sem tud :D :D :D
A foglyák, az a fogoly szónak melyik ragozott alakja?
Lol amúgy ha ezzel a helyesírással elkezdesz "akcentussal" csetelni, egyből lebuksz, hogy egy írni nem tudó magyar vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!