Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha akcentusosan tudnák beszéln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha akcentusosan tudnák beszélni a nők jobban felfigyelnének rám?

Figyelt kérdés

Észre vettem hogy a legtöbb nőci azzal jön hogy őt szórakoztatni kell. Mert nehogy már ő is beszélgessen randin vagy fel dobjon témákat. Ellenben! Ha egy külföldcsávó kerül melléjük, a nők hirtelen elfelejtik hogy ők a hercegnők akiket szórakoztatni kell. Ellenkezőleg! Ők mennek át udvari bolondba és idegenvezetőbe, szórakoztassák az A2-es angoljukon hadoválva a külföldcsávót, meg vihorásznak erőlteteten a poénjain miközbe felét se értik.

Ha elkezdek angolul vagy akcentusal magyarul beszélni egy szórakozó helyen, akkor a nők azt foglyák hinni hogy külföldcsávó vagyok, és nyert ügyem lessz?

2021. okt. 2. 12:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

Első körben segítene, ha magyarul tudnál rendesen. Hiába mondod akcentussal, hogy "tudnák" gyorsan lebuksz vagy minimum nevetséges leszel.

A kérdésed incel háttérideológiájának irrealitásáról már ne is beszéljünk.

2021. okt. 2. 12:02
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Engem az akcentusos magyarral az őrületbe lehet kergetni. Szerencsére több nyelven beszélek, egy közöst csak találok a "külföldi csávóval" is. Többnyire ez az angol lesz. Imádom a gyönyörű brit akcentusokat. Az amerikait elviselem. A magyart, aki próbálkozik, azonnal kiszúrom.
2021. okt. 2. 12:10
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem bírom... 🤣 Vannak, akik teljesen komolyan válaszolnak a külföldcsávónak. 🤣🤣
2021. okt. 2. 12:15
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Valószínű fogyatékosnak fognak gondolni, de azért hajrá.
2021. okt. 2. 12:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te még magyarul se tudsz, hogyan szeretnél bármilyen más nyelven megtanulni?

Az elképzelés amúgy is nevetséges. Nem is kell nyelvet beszélned, hogy értsd, melyik akcentus a valódi és melyik az erőltetés. Rettenetesen feltűnő és nagyon nevetségesen hangzik. Míg Magyarországon éltem és találkoztam egy külföldivel, aki nehezen beszéli a magyart, mindig felajánlottam, hogy átválthatunk angolra (vagy olaszra), ha neki kényelmesebb, te már itt elvéreznél.

A barátom skót (Skóciában élek, tizennyolc évesen szereztem C1-est, szóval ne előítéletekből indulj ki), számomra nagyon vonzó az akcentusa, de önmagában semmi se érne. Eleve az sokkal többet számít, hogy mit mond. A hülyeség az minden nyelven, minden akcentussal hülyeség.

2021. okt. 2. 13:08
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Kerdezo troll.
2021. okt. 2. 13:14
 7/15 anonim ***** válasza:
26%

1# "incel háttérideológia"

:DDDDDDD

A kérdező leírt egy megfigyelést, ebben mi az ideológia?

És b*ki, most hogy mondod... Tényleg van ez a jelenség :D De megnyugtatlak, ezt a felszínesebb lányok csinálják, akik max egy dugásra mennek rájuk, de legtöbb esetben még arra se :)

2021. okt. 2. 13:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja senki elhinni.
2021. okt. 2. 13:35
 9/15 anonim ***** válasza:
97%

"szórakoztassák az A2-es angoljukon hadoválva a külföldcsávót"

Írja ezt, aki még magyarul sem tud :D :D :D

2021. okt. 2. 13:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A foglyák, az a fogoly szónak melyik ragozott alakja?

Lol amúgy ha ezzel a helyesírással elkezdesz "akcentussal" csetelni, egyből lebuksz, hogy egy írni nem tudó magyar vagy

2021. okt. 2. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!