Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok közül van olyan aki azt gondolja nem fog kelleni egy fiúnak sem úgy ahogy van emiatt jelentősen változtat a kinézetén, viselkedésén hogy olyan legyen mint azok a lányok akikre felfigyelnek a fiúk?
Én inkább beletörődöm, hogy egyedül fogok meghalni.
21 L
Olyan lány nincs, aki senkinek sem kell, de olyan sok, aki annak a kategóriának nem kell, akire ő vágyik, lásd, 3-as válaszoló.
Férfiként úgy próbáld meg elképzelni, hogy csak azokra a lányokra tudna felállni a farkad, akiket 10/10-re értékelsz. Hiába nyomul rád bármilyen ez alatti nő, "nincs kémia", nem tudsz velük mit kezdeni. És sokszor magad sem tudod, hogy miért, csak valahogy rossz, ahogy hozzád ér, kényelmetlen a társaságában, stb.
Nem gondolom, hanem tudom. De változtatni nagyjából lehetetlen, újra meg kellene születnem más felmenőktől, más génekkel, más környezetbe.
Azért aki a külseje miatt nem kell, azzal általában nem annyi a probléma, hogy nem megfelelő ruhákat hord, frizurát visel stb. Ilyen piti kis trükkökkel érdemi változást elérni nem lehet. Nekem implantátumot kellene beültetni a melleimbe, fenekembe, combjaimba, hogy legyenek. Ami pedig az arcomat illeti, kb. össze kellene törni a csontjaimat és újra felépíteni az egészet, hogy normális vonásaim legyenek. Bár a bőrömön még ez sem segítene (ahogy természetesen kozmetikus, bőrgyógyász vagy más szakorvos sem képes).
A nem kelendő személyiség sem az a kategória, amin érdemben változtatni lehet pszichológushoz szaladgálással, témába vágó könyvekkel és videókkal. Engem legalábbis egyik sem tett humorossá, szórakoztatóvá, érdekessé stb. Aki "uncsiii", az pedig nem kell, ez tény. A tények pedig makacs dolgok, akkor is azok maradnak, ha "másképp állunk hozzá", "átkeretezzük" őket, blablabla.
“mint azok a lányok, akikre felfigyelnek a fiúk”
Ha itt az insta-ribikre gondoltál, akkor nem talált. Végülis ha a lánynak az a célja, hogy legyen egy normális párkapcsolata, akkor mit érne el azzal, hogy minden pasinak mutogatja magát, ki akar tűnni, s mindenkinek tetszelegni? Szerinted ez a feltétele a komoly párkapcsolatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!