Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy utazáskor, külföldön felfigyelnek rám a fiúk, itthon viszont észre se vesznek?
Konkrétan fellöknek, rámtaposnak, szó szerint nem vesznek észre, az még a jobbik eset, ha kikerülnek.
Sosem voltam még Európán kívül, tehát nem vagyok egzotikus számukra, és szerintem hozzájuk képest külföldinek se nézek ki, bár nagyon sokan néztek spanyolnak, páran olasznak. De itt, Spanyolországban is észrevesznek, pedig itt is néztek helyinek.
Én nem tartom magamat szépnek, szóval nem azon csodálkozok, hogy otthon átnéznek rajtam a fiúk, hanem inkább azon, hogy itt nem. Nem értem a különbséget.
#1: Hidd el, nem görög istenek, meg szexi latinok vesznek észre... Úgyhogy nem ahhoz van köze, hogy nekem kik tetszenek.
#2: Na, amit most írtál, az olyan lányokat utálom. :D Úgyhogy kikérem magamnak, hogy azt hiszed, hogy én is ilyen vagyok. Szerintem az eléggé szembetűnő, amikor sétálok az utcán, és az étterem kinti székein ülő ember odakiabál nekem, mire odamegyek, hogy mit akar, és elkezd bókolni. :D Meg az is, amikor köszöngetnek a szembejövők, vagy elmegyek egy pad előtt, úgy, hogy én vagyok az egyetlen ember ott (a padon ülőn kívül), és odakiabálja, hogy bonita... Vagy amikor azért nem merek bemenni a sokadik kisebb "étterembe", mert a tulaj/dolgozó a pult mögül fütyörészve méreget. De vannak a tök normálisak is, akikkel beszélgetünk, majd utána kérik el a whatsap-omat (ami nincs)/akarnak találkozni később.
Budapesten egész életem során egyetlenegy fiú szólított le, az is külföldi volt. :DD
Akkor ez egy megmagyarázhatatlan anomália, valószínűleg összeesküvés, esetleg a reptilianok állnak a háttérben, mostanság nagyon mozgolódnak.
Bahh, hánynom kell a "cuncimókus" szótól, kérlek, ne nevezz így. Egyébként meg nem leírtam, hogy én is utálom az olyan lányokat, amilyennek próbálsz beállítani? :DDD A kérdésben meg nem csak Spanyolországról van szó.
Amúgy érdekes a sok 0%, én csak a kettest meg az utolsót pontoztam le.
Mások nevében nem tudok beszélni, de ami engem illet én próbálom a földet nézni út közben. Rossz érzés ránézni a nekem tetsző nőkre. Ha meg azt látom, hogy a párjával van, akkor még szomorúbb leszek, aminek a mértékét az is befolyásolja, hogy milyen kategóriájú párja van.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!