Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként ha elkezdek edzeni, akkor felfigyelnek az alakomra?
Nekem bejönnél,sőt én el is vátrom,hogy egy nő edzeni járjon.
Nekem imponálna meg sok más pasinak is,akinek nem az inkább hazudik szerintem.
Igen kívánatos és szebb leszel,melled kisebb lesz nem gáz,de formás leszel.
Ha most is előnyös az alkatod nem szükséges,hogy kizárólag ezért edzeni kezdj. A mozfás viszont nem árt, ha ülőmunkát gvégzel kifejezetten hasznos.
A pasikat szerintem nem érdekli,hogy dagad-e az izmod, ha nőies az alkatod már eleve vevők Rád, nem kell ahhoz sportosan nőiesnek lenned.
Az,hogy szebb leszel-e ha sportolsz...a szépség egyedi megítélés, most is lehetsz szép, és ha edzeni kezdesz attól nem leszel szebb,csak sportosabb. Ami nem is mindenkinek áll jól.
"akinek nem az inkább hazudik szerintem"
Vagy esetleg talán, de tényleg csak talán nem is tudom, lehet hogy MÁSNAK MÁS TETSZIK? :D
Ja, nem, az lehetetlen. Ami nekem tetszik, az a jó, pont.
Micsoda logika :D
Kérdező: én úszni járok, tudom ajánlani, ha nem versenyszinten csinálod akkor nem lesz szekrény szélességű vállad (ami azért nem túl nőies) viszont szépen megformálta nekem az alakomat. :)
Nem fog az edzéstől lemenni a melled. Legalábbis nekem változatlanul 75B-s. Nem fogyókúrázni akarsz, hanem izmot építeni, ehhez pedig rendesen kell enni, húsokat, halat, tojást(ergo fehérjét nagy mennyiségben), rizzsel, zöldségekkel, meg mindenfélét. Szóval így nem fogyni fogsz, ne parázz.
Én most is meg azelőtt is 47 kg voltam(157 cm), mielőtt elkezdtem edzeni, de formásabbak lettek a lábaim és kerekebb a fenekem. Viszont a pasiknak előtte is meg most is ugyanúgy tetszettem, ilyen téren nem vettem észre drasztikus különbséget :D
Kinek így tetszel, kinek úgy...mindenkinek nem tudsz megfelelni...soha.
Fogynod butaság lenne, minek...formáld magad inkább némi mozgással, de ne túlzással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!