Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként ha elkezdek edzeni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ha elkezdek edzeni, akkor felfigyelnek az alakomra?

Figyelt kérdés
Ha egyébként is vékony vagyok, de nincsenek tónusos izomzataim, szóval egy szép, látszó alakot szeretnék elérni. 165cm vagyok és 50kg. Az a baj, hogy most van mellem, amit szeretek, de félek, hogy kisebb lesz. Tudom, hogy onnan is megy le zsír, de nem szeretném, ha nagyon megváltozna. Viszont ülőmunkát végzek, ami csinált egy kisebb úszogumit, és a fenekemet is elüldögéltem, meg érzem, hogy így nem vagyok "fitt". Viszont ha elkezdek edzeni, akkor azzal a testtel szebb lennék? Mert most van mit fogni rajtam, úgy meg nem tudom, lesz e, mennyire nőies, mit gondolnak erről a férfiak. 25/N
2018. jan. 23. 13:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%

Nekem bejönnél,sőt én el is vátrom,hogy egy nő edzeni járjon.

Nekem imponálna meg sok más pasinak is,akinek nem az inkább hazudik szerintem.

Igen kívánatos és szebb leszel,melled kisebb lesz nem gáz,de formás leszel.

2018. jan. 23. 13:30
 2/21 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy most milyen az alakod. A paraméterek alapján most is elég jól nézel ki, de a sport biztos jót tesz. Viszont ha most is jól nézel ki, akkor nem nagyon fogod tudni használni a plusz izmaidat, mert a mindennapokban nem nagyon mutogatod majd a befele horpadó hasadat vagy a formás lapockádat. De attól állj neki bátran sportolni, sok egyéb előnye van.
2018. jan. 23. 13:31
 3/21 anonim ***** válasza:
73%
Én 20 kilót fogytam le kőkemény edzéssel, nem holmi pucsítgatással az edzőteremben és senki nem figyelt fel rám. De nem is a férfiak miatt csináltam, hanem magam miatt.
2018. jan. 23. 13:33
 4/21 anonim ***** válasza:
10%
Guggolás nagyon jó popsi formálására, izomtömegébek növelésére, 3x20 minden nap, és mellé heti 3x 4-5 km kocogás. Nem fogja levinni a melledet, nyugalom! 165/50 tökéletes, ne az agymosásra hajazó tv reklámokra alapozz! Persze testzsírszázalék függő a kinézet, de a számok jó alakot takarnak. Mellesleg nem lenne bajom azzal sem, ha van egy kis pocak, popó, úszógumi, csak szeresd a szexet! 😊
2018. jan. 23. 13:37
 5/21 anonim ***** válasza:

Ha most is előnyös az alkatod nem szükséges,hogy kizárólag ezért edzeni kezdj. A mozfás viszont nem árt, ha ülőmunkát gvégzel kifejezetten hasznos.

A pasikat szerintem nem érdekli,hogy dagad-e az izmod, ha nőies az alkatod már eleve vevők Rád, nem kell ahhoz sportosan nőiesnek lenned.

Az,hogy szebb leszel-e ha sportolsz...a szépség egyedi megítélés, most is lehetsz szép, és ha edzeni kezdesz attól nem leszel szebb,csak sportosabb. Ami nem is mindenkinek áll jól.

2018. jan. 23. 13:37
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

"akinek nem az inkább hazudik szerintem"

Vagy esetleg talán, de tényleg csak talán nem is tudom, lehet hogy MÁSNAK MÁS TETSZIK? :D

Ja, nem, az lehetetlen. Ami nekem tetszik, az a jó, pont.

Micsoda logika :D

Kérdező: én úszni járok, tudom ajánlani, ha nem versenyszinten csinálod akkor nem lesz szekrény szélességű vállad (ami azért nem túl nőies) viszont szépen megformálta nekem az alakomat. :)

2018. jan. 23. 13:41
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
4: nulla háttértudással ne adj már tanácsot, hogy edzzen :D 3*20 gugolás lófszt sem ér. Nagyon el vagy tévedve.
2018. jan. 23. 13:42
 8/21 anonim ***** válasza:
29%

Nem fog az edzéstől lemenni a melled. Legalábbis nekem változatlanul 75B-s. Nem fogyókúrázni akarsz, hanem izmot építeni, ehhez pedig rendesen kell enni, húsokat, halat, tojást(ergo fehérjét nagy mennyiségben), rizzsel, zöldségekkel, meg mindenfélét. Szóval így nem fogyni fogsz, ne parázz.

Én most is meg azelőtt is 47 kg voltam(157 cm), mielőtt elkezdtem edzeni, de formásabbak lettek a lábaim és kerekebb a fenekem. Viszont a pasiknak előtte is meg most is ugyanúgy tetszettem, ilyen téren nem vettem észre drasztikus különbséget :D

2018. jan. 23. 13:54
 9/21 anonim ***** válasza:
Ha nem viszed túlzásba, hanem szép tónusos lesz az izomzat is, feszesebb a bőröd, laposabb a hasad, az csak előnyödre válhat. Minden szempontból.
2018. jan. 23. 13:59
 10/21 anonim ***** válasza:

Kinek így tetszel, kinek úgy...mindenkinek nem tudsz megfelelni...soha.

Fogynod butaság lenne, minek...formáld magad inkább némi mozgással, de ne túlzással.

2018. jan. 23. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!