Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként ha elkezdek edzeni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ha elkezdek edzeni, akkor felfigyelnek az alakomra?

Figyelt kérdés
Ha egyébként is vékony vagyok, de nincsenek tónusos izomzataim, szóval egy szép, látszó alakot szeretnék elérni. 165cm vagyok és 50kg. Az a baj, hogy most van mellem, amit szeretek, de félek, hogy kisebb lesz. Tudom, hogy onnan is megy le zsír, de nem szeretném, ha nagyon megváltozna. Viszont ülőmunkát végzek, ami csinált egy kisebb úszogumit, és a fenekemet is elüldögéltem, meg érzem, hogy így nem vagyok "fitt". Viszont ha elkezdek edzeni, akkor azzal a testtel szebb lennék? Mert most van mit fogni rajtam, úgy meg nem tudom, lesz e, mennyire nőies, mit gondolnak erről a férfiak. 25/N
2018. jan. 23. 13:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem fogyni szeretnék, hanem feszesebb bőrt, meg lapos hasat, mert így ha ülök, olyan érzés, mintha valami kelt tészta lenne ott : D Meg érzem, hogy folyton aludnék, nagyon nem vagyok fitt. Elvégre fiatal vagyok, ez nem egészséges.
2018. jan. 23. 14:18
 12/21 anonim ***** válasza:

A lapos hasú modelleknek is lesz némi hurka a hasukon, ha ülnek :D

[link]

Beállítás, póz, fények kérdése.

2018. jan. 23. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog lemenni a melled törvényszerűen, mert az izomépítés és a zsírégetés két különböző dolog. El kell kezdeni NORMÁLISAN edzeni, nem kell félni a nagyobb súlyoktól, mellé egy tömegelő étrend, majd utána kis szálkásítás, amíg jónak nem látod.

A mellizom kicsit megis emeli amúgy is a cicit. Meg nem cici a világ, amennyire én tapasztalom (bár nincsenek kis melleim) a férfiaknak fontosabb a kerek fenék és a formás láb.

N

2018. jan. 23. 14:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja, a normális edzés heti 3-nál kezdődik minimum (fél év után ráérsz felosztani, addig menjen minden), 4-5 gyakorlatnál és 3-5 sorozatnál. Lehet guggolgatni egész nap, semmit sem ér. Érdemes változatosan csinálni, mellé bevágni csípőemelést, felhúzást, kitörést és pár gumiszalagos gyakorlatot. Az ismétlésszám és a súly meg ízlésfüggő. Én jobban preferálom mindkettőből a közepeset, de kinek mi.
2018. jan. 23. 14:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, a mozgás a hangulatodat, önbizalmadat is javítja, és az alaknak is jót tud tenni. Szerintem mellre fogynál utoljára.
2018. jan. 23. 14:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Egy kis izom nem árt. És az alakodra természetesen fel fognak figyelni, de ami a pasikat vonzza az az egészséges, önbecsülő kisugárzás :)

De másért is megéri edzeni

2018. jan. 23. 14:58
 17/21 A kérdező kommentje:
Elsősorban a saját komfortérzetem miatt szeretnék formásabb lenni. Szó nincs itt arról, hogy mások kedvéért, meg hogy egyébként ne lenne önbizalmam, vagy anorexiás akarnék lenni. Csak egyszerűen jobban érezném magam a bőrömben, ha érezném a testem, meg hogy gyorsabb, kondisabb vagyok. :) Ennyi idősen nem jó, hogy egy nyanyának érzem magam aktivitásilag... :D
2018. jan. 23. 15:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Nagyon átérzem. Nekem is így kezdődött, egyik nap ráeszméltem, hogy de szívesen tombolnám ki magam, meg ki lehetne hozni kicsit többet az alakomból...:) Még az sem, hogy újévi fogadalom, valamikor február elején kapott el az ihlet, mikor végeztem a vizsgáimmal. Nem görcsöltem rá, eleinte csak az étrend volt meg és lejártam kocogni, utána találtam valami osztatlan edzéstervet, utána az kinőtte magát 3 napos osztottra... Utána, kb fél év múlva szereztem be súlyzókat itthonra, addig elvoltam azokkal az 5 kilós palackokkal és két kissúlyzóval, mert tényleg nagyon gyenge voltam és már az is megtette a hatását... Aztán ahogy épültem, épült itthon egy konditerem is, nagyjából annyiba is került, mint egy éves bérlet. :) Aztán elkezdtem fehérjét inni edzés után és sprintelgetni is, most itt tartok.:)

A bőröm és az izmaim meghálálták, előbbi mondjuk szerintem inkább a fehérjedús étrend eredménye, szóval nem csak a formáért éri meg. Könnyebben kelek fel és nyugodtabban alszom, több az önbizalmam, több az energiám, toleránsabb vagyok és stresszmentesebb. Sokkal kevesebb idő "felébredni" és sokkal kevesebb idő megtanulni azonos mennyiségű anyagot (bár ez a munkában is hasznos, azáltal, hogy nem stresszelsz és nem vagy olyan eltompult, sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni). Ezeket tudom még így felhozni érvnek, remélem, sikerült elhúznom a mézesmadzagot :P

Egyébként pedig nagyon nagy tévhit, hogy ez drága lenne vagy időigényes. Legalábbis nekem semmivel nem lett kevesebb a szabadidőm, csak átalakult, tartalmasabb lett... Ennyi időt simán el tudtam cseszni gép előtt zülléssel meg ilyesmivel is, pedig egyetem+meló ment párhuzamosan, szóval annyira nem értem rá... A pénz meg nálam olyan volt, hogy megtérülő befektetés. Sok esetben telephelyre rendeltem a súlyokat és elmentem érte, így 5-6 ezer körül megúsztam 10-20 kilós súlyokat, ami nagyon sokáig "elég" volt nekem, a futócipő sem egy nagy kaland, ha kiszámolod, hogy 2 évig bőven elég, akkor azért a havi költség elég kevés még egy komolyabb darab esetén is. Mondjuk én azt vallom, hogy semmi szükség 20 fölé menni, 12-15 körül remek darabok vannak, nagyon jó talppal betonra is, akár félmaratonnyi távra is. :)

Ráadásul kezdőként elég látványos lesz a fejlődés, szóval nem kell sokat várni az eredményre, majd 1 év körül lassul be, akkor kell variálgatni jobban az edzéseket, meg ilyesmi.

Szóval az, hogy a férfiak hogy reagálnak rá (én csak pozitív visszajelzést kaptam eddig, akár végigkövették az átalakulást, akár később találkoztunk csak), inkább csak egy mellékhatás. Az ember természetére, személyiségére önmagában jó hatással van.:)

2018. jan. 23. 16:01
 19/21 A kérdező kommentje:
16:01es, pont ugyanezt gondolom. Egyébként míg mások sokan cigarettáznak, buliznak, addig miért ne edzhetnék, heti háromszor eyey órát, ez nem sok idő, ennyit megtehetek magamért. :)
2018. jan. 23. 16:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Az aki szép, az mindig is szép marad, így szerintem fölös edzeni, csak vigyázz továbbra is az alakodra.
2018. jan. 23. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!