Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apa nélküli családok magas száma felel azért hogy sok fiatal férfi nem tud szót érteni a lányokkal, és szexuálisan is kudarcot vall a nőkkel mivel nincs férfi példaképük? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 11:10
51/53 anonim válasza:
"Az a baj, hogy barátkozni se tudtok. Pedig a barátkozás ledönt minden rejtélyt, és rájössz, hogy mind emberek vagyunk."
Mint írtam ti óriási tévedésben vagytok azzal kapcsolatban hogy miképpen viselkedik egy sikertelen férfi.
Én például full sikertelenként (0 randi megteszi?) az lánytársaság felével haverkodok a munkahelyen, és beszélgetni szoktam velük.
Mondjuk ez egyénenként nagyon változó, de az általánosító ítélkezésed tévedés!
52/53 anonim válasza:
51: Én körülbelül ugyanerről írtam a 37-es kommentben. Nálam munkahelyen csak férfiak vannak, azt gondoltam talán itt a hiba. De a te példádból látszik, hogy nem feltétlenül.
53/53 anonim válasza:
Pont inkább lánytestvérek kellenek ahhoz, hogy szót érts a nőkkel. A kérdésed kiválóan bemutatja, mi a baj azokkal a férfiakkal, akik nem tudnak beszélni a nőkkel: előbb tekintenek példának egy másik férfit, mint hogy felmerüljön bennük, hogy a nő maga mihez mit szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!