Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az apa nélküli családok magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az apa nélküli családok magas száma felel azért hogy sok fiatal férfi nem tud szót érteni a lányokkal, és szexuálisan is kudarcot vall a nőkkel mivel nincs férfi példaképük? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2021. okt. 2. 11:10
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

Az APA fontos. Ha valamiért nincs édesapa, akkor ez lehet egy nagybácsi, egy edző, egy kiképzőtiszt (Ja, nincs sereg.), tanár.

És persze a média. Nekem James Bond volt a példakép és az apamodell, a FÉRFI kép. A régi, Connery főleg. Elegáns ruha, menő kocsi, lazaság, magabiztosság, nők keményen fogása. És ez jót tett nekem.

De manapság? Mi jut a mai srácoknak? Szteroidos izomagyak, melegek-félmelegek, feketék,... :( Sajnálom őket.

2021. okt. 2. 14:28
 22/53 anonim ***** válasza:
76%

"igenis harcolj meg azért, amit el akarsz érni"

Ezt inkább az életben igaz mindkét nemre, nem párkapcsolatokban.

Az a baj, hogy azt hiszitek, ha van szülő, az biztos érzelmileg érett, teljesen normális ember, pedig ez a legritkább. Nem tanulsz mintát vagy rossz mintát tanulsz - szerintem egyforma rossz. Sőt, az is lehet, hogy olyan mintát tanít, ami tőled idegen.

2021. okt. 2. 15:00
 23/53 anonim ***** válasza:
80%
Férjem apa nélkül nőtt fel, mégis 16 éves kora óta szinte folyamatosan kapcsolatban élt valakivel. Teljesen rendben van, nem lett szociális analfabéta.
2021. okt. 2. 15:58
 24/53 anonim ***** válasza:
Ja mondjuk az apja egy qrvapecér alkoholista, szóval jobb is, hogy nélküle nőtt fel, így legalább undorodik az apja fajtájától 😂
2021. okt. 2. 15:59
 25/53 anonim ***** válasza:
Pacsi, nagy igazság van benne, de ehhez még más tényezők is közbeszólnak.
2021. okt. 2. 22:45
 26/53 anonim ***** válasza:
75%

Én ilyen szempontból nagyobb veszélyt látok a túlféltő, túlszolgáló anyában. Nagyon sok férfit ismerek, aki apa nélkül vagy kifejezetten rossz (alkoholista, agesszív, hűtlen, rideg) apaminta mellett nőtt fel és többségükből normális értékrendekkel rendelkező ember lett, akinek esze ágában sincs az apja nyomdokaiba lépni a saját apaszerepében és akinek a párkapcsolatai is többnyire rendben vannak, illetve nem okozott gondot neki a pártalálás.

Az örökszűz fiúk inkább azoknak az anyáknak a gyerekei, akik a férjük hitványságát túlkompenzálták egyfajta túlféltéssel vagy a fiuk kiszolgálásába fektették minden energiájukat (sokszor még a mai napig is). Nem jobb a helyzet, ha ezeknek az anyáknak a gyereke sok esetben egy tv előtt tespedő vagy teljesen passzív apát lát, akit a nő szintén kiszolgál feltételek nélkül. 4-5 ilyen ismerősöm van, 3 minimum küzd önállósodással és a karrierje elkezdésével is.

Szóval szerintem az a fontosabb, hogy legalább egy szülő legyen, aki ösztönzi a felnőtté válásra. Nem kifejezetten az apa.

2021. okt. 3. 01:18
 27/53 anonim ***** válasza:
nem tom, nekem hiányzott egy apakép, meg még inkább, hogy sokat legyek lányok között, és tudjam, hogy kell velük bánni, az ált isiben voltak lányok, de egyszerűen semmi ötletem nem volt, hogy hogy kell hozzájuk közeledni, én csak a forróságot éreztem, hogy tetszik, de a letaglózó zavaromon kívül mást nem, ez mintha valami szaktudás szerű lenne :-), tán hogy látni másokat, hogy hogyan udvarolnak
2021. nov. 2. 14:42
 28/53 anonim ***** válasza:
26# lehet, engem is túlféltettek, ráadásul nagyanyám és anyám együtt, 27# vagyok, de tán inkább, hogy az udvarlásról nem voltak oktatófilmek, vagy én nem láttam meg ezeket. :-)
2021. nov. 2. 14:53
 29/53 anonim ***** válasza:

28#

Nekem is ilyen bajom volt anno

Sosem láttam élőben egyetlen udvarló jelenetet sem, mindig csak a kész párokkal találkoztam.

Azzal a résszel viszont amikor a kapcsolat megszületik alig találkoztam, vagy ha találkoztam akkor sem láttam a részleteket (na nyilván nem a szexre célzok:)

Aztán mikor nekem kellett volna udvarolnom, gőzöm sem volt róla mit is kéne tennem. Ez pont a középsuliban volt, amikor messze a legtöbb lehetőségem lett volna csajozni, de képtelen voltam élni vele

2021. nov. 2. 15:31
 30/53 anonim ***** válasza:
27,28# vagyok. Ja, lehet valahogy kéne tanítani az udvarlást. Tiszta frusztráló volt, hogy fiatal koromban (jelenleg 48) megtudtam, hogy megjelent a Csók nevű füzet/kiadvány, és akartam belőle szerezni, ott le voltak írva ezek a titkok, de elfogyott, már amire észbe kaptam. Persze lehet, hogy nem ezen múlik. A többiek odavoltak a Házibuli filmért, az erről is szól? Már nem emlékszem. De lehet az meg idealizált. Na mindegy, azért azóta voltak barátnőim. Egyébként pszichológiából tanultuk, hogy vannak emberek, akik nem igazán érzékelik a másik nem bíztató jelzéseit, és ezért nem fejlődik kapcsolattá a dolog. Erre vannak állítólag képzések. Tehát akinek még aktuális, az esetleg keressen ilyet.
2021. nov. 3. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!