Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apa nélküli családok magas száma felel azért hogy sok fiatal férfi nem tud szót érteni a lányokkal, és szexuálisan is kudarcot vall a nőkkel mivel nincs férfi példaképük? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 11:10
31/53 anonim válasza:
Nem kéne tanítani az udvarlást, mert az udvarlással te saját magadat mutatod meg. Ha csak betanulsz egy előadást, azt nem udvarlásnak, hanem beetetésnek hívják, és a kapcsolatban kiderül, hogy nem az vagy.
32/53 anonim válasza:
Ezt is lehet tanítani, hogy az udvarlás saját magad bemutatása :-) Nem csalásra és trükkökre gondoltam.
33/53 anonim válasza:
De ezt nem kell tanítani, basszus, minden, amit teszel, TE vagy.
34/53 anonim válasza:
A másik nemmel való ismerkedés az bizony nem egy mindenkinek természetesen működő képesség.
Hogy egyesek hogyan nem képesek ezt felfogni? Nem bonyolult pedig
35/53 anonim válasza:
Ismerkedni nem bonyolult. Teljesen mindegy, melyik nemmel ismerkedsz, ugyanaz az ember vagy. Ugyanúgy magadat kell megmutatni.
36/53 anonim válasza:
#35 Így van, csak a te nézőpontot és tapasztalataid léteznek a világon, semmi más nincs.
37/53 anonim válasza:
Nekem sosem volt gond az ismerkedéssel, vagy a másik nemmel szót érteni. Ebből lettek az "olyan jó barát vagy" és ennek ezer féle variánsa. Ez sajnos kevés párkereséskor.
38/53 anonim válasza:
Van más nézőpont is, de aki irul-pirul, ha nőhöz kell szólnia, az teljesen más probléma, abból a kapcsolat sem lesz jó.
Akkor úgy mondom, hogy normális esetben semmi különbség aközt, hogy puncissal vagy kukissal ismerkedsz. TE teszel különbséget.
39/53 anonim válasza:
38#
A nagy kérdés az: TE nem teszel különbséget?
Egyáltalán nem?
40/53 anonim válasza:
Ja, hát én tudom, hogy velem van baj, itt a kérdés alatt épp ennek okát keressük, erre te jössz a normális emberekkel. A kérdés, hogy a hiányzó apa fontos-e, más szempontok fontosak-e, ha valaki bénább a párkeresésben. Erre értelmetlen azt mondani, hogy ismerkedni nem bonyolult. Ezzel azt mondod, hogy sokunk tapasztalata nem létezik. Whatever amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!