Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek ideológiájának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek ideológiájának mennyire van valóság alapja? Aki volt vagy jelenleg kapcsolatban van az hogyan látja?

Figyelt kérdés
Igazából itt a pillek-től kezdve a férfitöbbletig mindenre gondolok. :)

2021. okt. 2. 01:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
13%

Magyarázzátok még tovább a hülyeségeiteket kérlek!

Ha ti magatokat nem is érzitek szánalmasnak az ilyen ostoba megnyilvánulásokkal, attól még eléggé azok vagytok

Mindenáron bele akarjátok erőltetni a nyugger generációt a képletbe, akkor ne álljatok meg ennyinél csajok, vegyük be nyugodtan a kisgyerekeket is!

Hát ők is emberek nem, nekik is vannak ugye érzéseik meg minden

Az hogy még nem élnek szexuális életet az lényegtelen, hiszen a nyugdíjas korúak sem szoktak már

És ha mégis szoktak, az pont annyira szép mintha egy kisgyereket rontanak meg ugye?

A ti beteg elmétek szerint valóban nem férfitöbblet van, hanem inkább nőtöbblet. Teljesen felesleges hibbantakkal vitázni

2021. okt. 2. 15:02
 22/27 anonim ***** válasza:
82%
21: Értelmezni kellene megtanulni a leírtakat. Örülök, hogy olyan ember ostobázik összevissza, aki értően olvasni sem tud. Nem csoda, ha elhiszed a férfitöbbletet.
2021. okt. 2. 15:13
 23/27 anonim ***** válasza:
24%
Az a röhej, hogy nyiss ki egy demográfia vagy szociológia tankönyvet és ott leírjak az ezek szerint "blackpilled incel lúzer" társadalomtudósok, hogy mely korosztályokban van férfitöbblet. De ha ezt kimondod, hogy van, akkor elkezdik letagadni, vagy elismerik, de jönnek így csűrni csavarni, hogy de az minimális, meg így hát-hát nem is szignifikáns -mint a mostani próbálkozó- de a tény az tény, VAN férfitöbblet ezt lehet tagadni, csak akkor ennyi erővel tagadd le azt is, hogy csökken pl. az ország népessége: Azt miért nem tagadja senki? Azt is a hülye incel lúzer demográfusok mondják, nem?
2021. okt. 3. 00:08
 24/27 anonim ***** válasza:
70%

Blackpilled incelként bár én is tettem föl férfitöbbletes kérdést, az igazság az, hogy szerintem ennek nincs hatása a párkapcsolati piacra Európában (nem úgy a 90 -es évek Japánjában, vagy ma Kínában, ahol ténylég probléma).

A 30 alatti férfiak 50% -a szerintem fel se kel a gép elől, nem hogy versenyezzen a nőkért. A probléma oka inkább a női hipergámia, illetve a social media és dating appok, amik lehetetlenné teszik a versenyt a férfiak körében.

2021. okt. 3. 00:23
 25/27 anonim ***** válasza:
33%
Kedves két előző, teljesen mindegy. A lényeg, hogy bármi történik a világban, annak mindig ti vagytok az elszenvedői. Ha lenne nőtök, úgysem tudnátok mit kezdeni vele.
2021. okt. 3. 10:04
 26/27 anonim ***** válasza:

"teljesen mindegy."

Értjük, tehát ha nem tetszenek a tények már "teljesen mindegy" lesz.

Csak tudod én ezt a férfitöbbletet még 19 évesen olvastam az Andorka Rudolf-féle Szociológia egyetemi tankönyvben, de gondolom Andorka prof. is egy incel lúzer volt akkor.

El kéne fogadni, hogy van férfitöbblet, nem jelentős de van, egészen pontosan a potenciális párkereső korban 20-40 év között van, aztán ez valóban kiegyenlítődik, de szerintem a többségnek nem 72 évesen van gondja a párkereséssel, mikor már valóban komoly nőtöbblet van.

2021. okt. 3. 10:24
 27/27 anonim ***** válasza:
26: Ha nem tetszik, járj ruhaboltba leárazáskor. Ott 10:1 arányú nőtöbblet lesz ;)
2021. okt. 3. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!