Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek ideológiájának mennyire van valóság alapja? Aki volt vagy jelenleg kapcsolatban van az hogyan látja?
A vergődést én sem nevezném "ideológiának".
Az ideológia gyártásához azért kell egy minimális szellemi színvonal, legalább 100 IQ meg valamennyi ismeret a való életről. Az inceleknek ez nincs, ezek nélkül meg csak valami delíriumos képzelgés az egész.
"Valamiért nem annyira kopaszodnak, és lassabban öregszenek. Mióta kapcsolatban élek azóta öregszem, őszülök, kopaszodok. Mások is hasonlókról számolnak be. Szerintem járjanak bátrabban prostikhoz, és egy nagyon jó alternatív életformához lenne szerncséjük."
Rendszeresen prostihoz járó, párkapcsolatot nem ismerő férfiként az ellenkezőjéről számolhatok be:
Gyors fiatalkori kopaszodás, fizikai és mentális leépülés, súlyos demotiváltság, érdektelenség az élet minden területén, depresszió
És ez nem a prostik hibája, hanem a nőknél való teljes sikertelenség az oka
Férfitöbblet nincs. Ezt nem én mondom, hanem a KSH.
Ezek a pill dolgok nem annyira vágom hogy mik. Azt tudom, hogy a nők csak a Chadekre mennek, akik egyszerre dugnak többet, ezért az inceleknek nem jut.
Hát most ez ilyen, aki jól néz ki, az nyilván könnyebben talál (szex)partnert, de azért el van túlozva ez a probléma, egy olyan nőt sem ismerek, aki sokadik ágyasa egy ilyen Chadnek. Az nyilván igaz, hogy ha egy nő szexelni akar, és az Instantban odamegy hozzá egy szép meg egy csúnya csávó, akkor a szépet fogja választani.
Sajnálom amúgy ezért a férfiakat, mert tényleg nekik nehezebb az ismerkedés. A nők sokkal jobban bírják az egyedüllétet, érzelmileg is, meg szexuálisan is. Emiatt jobban is válogatnak, mert nem hajtja őket az, hogy mindenképp legyen pasijuk. Szexpartnert meg aztán tényleg ezerszer több férfi keres, mint nő, mert ez a nők elég nagy részénél ez úgy ahogy van nem pálya, inkább vesznek egy vibrit. A maradék meg úgy válogat akár buliban, akár tinderen, ahogy kedve tartja.
De ez azért leginkább tényleg a szexre igaz. Kapcsolatot egy nőnek is ugyanúgy nehéz találnia, mert kevés az egymással jól összeillő ember. Ilyenkor jön az, hogy egy előnytelen külsejű fiú is tud kompenzálni a személyiségével.
Szóval én elhiszem, hogy kivételesen most itt van valami, amiben ők indulnak hátrányból, de azért a normális ismerőseimnek előbb-utóbb lesz párja. Ja, nyilván nem egy topmodell, de hát ugye ők sem azok.
Az incelek meg azok akik nem helyesek, de cserébe idióták is (akár pszichésen sérültek, akár szimplán ostobák), hát így nyilván senkinek nem kellenek.
"Férfitöbblet nincs. Ezt nem én mondom, hanem a KSH."
Ostoba vagy!
Ezt nem én mondom, hanem te mondod magadról. Ha valaki nem fogja fel hogy a fiatal generációk nemi arányai amik számítanak, ott értelmi hiányosságok vannak.
"Kapcsolatot egy nőnek is ugyanúgy nehéz találnia, mert kevés az egymással jól összeillő ember. Ilyenkor jön az, hogy egy előnytelen külsejű fiú is tud kompenzálni a személyiségével."
Meséld már ezt a sz@rt annak aki kizárólag rendes párkapcsolatot keresett egész nyomorult életében, és soha a közelébe sem jutott.
Jópár ilyen férfit ismerek, nőt viszont így nem. Lehet magyarázni a blődségeket, de a valóság rácáfol mindig
#15 csak szólok, hogy a 14-es nem írt ostobaságot, sőt nagyon korrekt választ írt.
Amiben az is benne van, hogy a nőtöbblet sem segítene rajtatok, mert egy nő inkább egyedül van, mint hogy mentálisan selejtes, nőgyűlölő hisztis pasikákkal álljon le szenvedni.
16#
Csakszólok!
Ugyanaz az értékelése a 14#-nek és a 16#-nak, kicsit sem feltűnő önmagadat reklámozni
Mondjuk ha egymást reklámozzátok sem túl hiteles
#17 ja értem, tehát egy adott pontszámmal csak egyetlen felhasználó lehet a fórumon. Bocs, nem tudtam.
Ahogy azt sem, hogy az incel baromságokat csak egyetlen ember tartja baromságnak (aki ezek szerint én vagyok).
Amúgy én a 14-esnek 78%-kal adtam zöldet, a saját válaszomat nem tudom értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!